לבנות הדתיות וגם לאלה שמבינות.. כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות יש לי שאלה מכיוון שזאת השנה הראשונה שלי כאם בפסח אני לא כל כך לא יודעת איך הולך העניין עם התינוקות אז כמה שאלות
    אנחנו בפסח מחליפים את כל הכלים לכלים כשרים לפסח,האם אני צריכה להחליף לאגמי בקבוקים כלומר לקנות בקבוקים חדשים שיהיו כשרים לפסח?
    דבר נוסף,אגמי אוכלת בבוקר מטרנה וכן בערב ביחד עם דייסת של מטרנה האם מותר לי לתת לי זאת ואם זה לא כשר מה אני קונה במקום?

המון המון תודה ופסח כשר ושמח לכולן:)

14 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת עד כמה משמעותי "להכשיר" מזון תינוקות לפסח. אני לא הייתי משנה כלום.
  • היי, יש מטרנה/סימילאק כשרים לפסח, יש גם דייסות כש"לפ- לא הכל. לגבי בקבוקים- אני באופן אישי מחליפה, אני אוהבת להחליף עוד דברים מידי פעם ולכן בשבילי זו הזדמנות, אני מאמינה שניתן להכשיר את הבקבוקים אין לי מושג איך...
  • באמת את הבבוקים צריך להחליף פעם ב 4-5 חודשים. במיוחד אלו שעם התחליפים.אז זו אופציה להתחדש:)

• אין אפשרות להכשיר בקבוקים - כי פלסטיק א"א להכשיר. תקני לך אחד חדש, כולה שבוע...
    לגבי דייסות - יש דייסות אורז וקורנפלור של מטרנה כשרות לפסח (קטניות), ויש גם דייסת ערמונים, קוראים לזה ערמונית, אני חושבת שזה ללא קטניות.

פסח כשר ושמח!

• דייסת ערמונית?????????

• היי
    צריך בקבוק חדש לפסח ויש גם מטרנה/ סימילק כשר לפסח
    חג שמח
  • אני נחליפה מידי פעם את הבקבוקים ופסח זה הזדמנות מצוינת בשבילי

• קרן
    פייס: ortal_hori

• מה בדיוק יכול להיות חמץ במטרנה??? לא חבל לזרוק קופסת מטרנה... אלא אם כן נגמרה..או שאת שומרת בארון

אני לא הייתי מחליפה בקבוקים, מקסימום מרתיחה...

ויש דייסות כשרות לפסח

בהצלחה מותק
  • כמו שהבנות אמרו בעקרון קונים חדש כי אי אפשר להכשיר פלסטיק
    אבל בגלל שטרנה זה לא חמץ לא חיבים אבל כדאי למה לא ????
    אני בפסח מחדשת הכל זה הכי כיף

ולגבי המטרנה זה כשר קטניות וגם הדיסה אם אתם לא אוכלים קטניות את יכולה לתת לילד ה אבל לשטוף את הבקבוק בכיור לא של פסח
  • מיכלי כותבת לך מספר הלכות

"להלן סוגי כלים שהכשרתם הוא ע"י עירוי מכלי ראשון
    (זתומרת, שירתיח מים בסיר או קומקום ובשעה שהמים רותחים
    ישפוך אותם על הכלי)
    ואלו הן - בקבוק תינוק העשוי מפלסטיק
    כיור, שיש וכו'."

אנחנו קנינו לנהוראי מטרנה חדשה
    בד"כ יש עליהן תו של כשל"פ.

• אין לי מושג מה מבחינת כשרות.
    אצלנו פשוט מחליפים את כ=ל הכלים בבית.

את כל המוצצים, בקבוקים, מחלקי-מנות ושומרי-מוצצים שמנו בארון של החמץ ואמא שלי קנתה לליאמי הכל חדש לפסח.

האמת שגם בלי שום קשר לכלום- זה גם כיף להתחדש

• היי

מטרנה/ סימילאק יש כשל"פ

אני מחליפה גם בקבוק ומוצצים

חג שמח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה