חיובת לפרוק...חיבוקקק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    מי שלא יודעת פרצו לנו לבית ביום שלישי האחרון לקחו את המפתחות של האוטו פיזרו את התיק של אליה בגינה כניראה חיםשו מזומן לקחו את הקסדה של בעלי והמפתח של הקטנוע ובגלל שהוא במקרה לא תקין ךקחו רק את הרכב שלנו עם הכסא בטיחות של אליה הטיולון המנשא ומלא מלא משחקים ומאז קשה לי בלילה אני מפחדת כמה מלא מהמחשבה שהיו פה שני אנשים זרים בזמן שישנו...

14 תגובות
עמוד 1
  • באמת מפחיד... אין מה להגיד...

אולי תשקלו לשים אזעקה?

• וואוו זה קרה כשישנתם ?
    אמאאא אחד הפחדים שלי בחיים ..

טוב אין ספק שאפשר להבין אותך .. זה באמת מפחיד
    אבל הכי חשוב ברכוש ולא בנפש
    חלאות - הלוואי ויקרה להם משהו נוראי .. **** שמם ...

• שתביני שההורים גרים איתנו אנחנו ביחידה נפרדת אבל ה יא בתוך הבית ויש 2 כלבים גדולים שכניראה לא שמעו.
    נשים אזעקה אבל נראה לי שאת החארות המנוולים לא מרתיע כלום

• שתביני שההורים גרים איתנו אנחנו ביחידה נפרדת אבל ה יא בתוך הבית ויש 2 כלבים גדולים שכניראה לא שמעו.
    נשים אזעקה אבל נראה לי שאת החארות המנוולים לא מרתיע כלום

• 2 כלבים?? ועוד אנשים שגרו בבית??
    בדקתם שלא סוממתם?

• הכלבים למעלה והדלת שמפרידה היתה סגורה. הם לא לקחו כלום מהבית חוץ מהמפתח שהיה בכניסה ויצאו השאירו דלת פתוחה לגמרי ויצאו. לדעתי
    זאת הסיבה שלא שמענו לא נראה לי שמו לנו משהו כי הם נכנסו וישר יתאו לא לקחו כלום שהיה בדרך

• חלאות אדם, אין תיאור אחר בשבילם

• זה הפחד הכי גדול שלי...
    אני בדירה מסורגת לחלוטין.
    אין חור בבית שלי בלי סורגים
    ועדין כל לילה לפני השינה אני אכולת סרטים.
    לפעמים לא מצליחה לישון.
    שומעת רעשים וממש מתארת לעצמי ומזכירה לעצמי את הסיפורים האלא שקרו למשפחות שנרצחו..אוף..למה יש כל כך הרבה רשע בעולם?
    אוף:(
    תרגישי טוב.אני במקומך הייתי עושה סורגים.אפילו אם זו דירה שכורה. תדברי עם בעל הדירה. שיעשה לכם איזה הנחה או משהו.

• מבינה אותך לגמרי !
    מבאס אבל ממשיכים הלאה
    הכסף והרכוש כפרת עוונות !!!
    אם את צריכה עזרה תדברי איתי
  • אלה אני בדיוק כמוך עם הסרטים
    משקשקת מפחד

חלאותתתתתתת
    הגלגל מסתובב הם יקבלו בגדול
    מחבקתותך

• איזה פחד אלוהים ישמור. אתם גרים באחד היישובים בשרון??? שמה כל הזמן יש גלי פריצות
    פייס: ortal_hori

• מפחיד...
    אבל תחשבי על זה ככה,
    עכשיו שכבק פרצו לבית שלכם,
    הסיכוי שיפרצו שוב,
    אותם האנשים הוא קלוש.

הפחד הגי גדול שלי הוא שבעלי יהרוג את הפורצים...
    הוא דרוך כמו קפיץ ולא בעל שיקול דעת צלול כשמדובר בדברים כאלו...
  • וואו אני בשוק איזה חלאות אדם

ממש ממש מפחיד

זה הסיוט של כל אחד

לאט לאט זה יעבור וישכח קצת.
    גם אני עברתי חוויה דומה כאשר עשיתי בייביסיטר לדודים שלי ישנתי אצלהם ובלילה פרצו ואני ראיתי את הפורצים כי פקחתי עיניים באמצע השינה. לקח לי זמן להתגבר אבל זה עובר

איך פרצו? אתם גרים בקומה ראשונה?? יש לכם סורגים?

• בית קרקע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה