שימור דם טבורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    התחלנו לברר על שירות לשימור דם טבורי ואשמח לשמוע את עצתכן. כל אחת מהחברות יודעת לשווק עצמה בצורה יוצאת דופן... ההתלבטות שלי היא בין תא לחיים ובין טבורית. אציין כי אני חברה במאוחדת שיא ועל כן יש סבסוד רציני לביצוע דרך טבורית אבל זה מחייב הישארות בקופה במהלך כל התקופה...
    אשמח לעצה ממי שביצעה שימור דם טבורי, גם אם לא דרך תא לחיים או טבורית.
    תודה מראש !!
8 תגובות
עמוד 1
  • איפה את הולכת ללדת?

יש בתי חולים שמעבירים למדא, אני בעד הבנק הציבורי. הפרטיים יש כל מיני בעיות.....חבל על הכסף לדעתי. אני ילדתי את כולן באסף הרופא ושם זה לא קיים. חבל.

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• אנחנו עשינו דרך טורית הם שומרים בתה״ש
    תבדקי דרך הקופה שאת חברה בה לחלקן יש הסכמים שמקצצים את המחיר משמעותית

אנחנו אנשי צבר אז זה לא היה רלוונטי ההנחה עבורנו וחבל אבל מי שיש לו לדוגמא ביטוח שיא של מאוחדת במקום כמעט 9,000 זה יורד ל 3,000 עבור אותו שירות בדיוק!

• אני אמורה ללדת בהדסה עין כרם בע׳ה. הבעיה עם טבורית זה ההתחיבות שלך להישאר באותה קופה כל תקופת השימור אחרת את משלמת הפרשים כולל הצמדה...
    מישהי שמרה בתאלחיים??
    חודש פורה לכולנו.... :)
  • מצטרפת לשאלות שלך, התשלום הוא חד פעמי? או שיש סוג של ״שכירות״ חודשית/ שנתית?
  • עשינו דרך טבורית.

• פאולה,
    אם את משמרת באמצעות חברה פרטית לא יעבירו את הדגימה לאף אחד אחד. זה פרטי, כולל ביטוח (במקרה של טבורית). התשלום יכול להיות לפי תשלומים, ואם את חברה בקופת חולים בביטוח משלים יש סיכוי טוב שיש סבסוד.
    שמח לשמוע עוד תגובות!
    תודה בנות!

• הדסה לא מעבירים למד״א??

אני פשוט יודעת מניסיון שזה לא שווה את הכסף....
    פייס: ortal_hori

• לא דרך תא לחיים. ברגע שלקחו את הדם הטבורי הוא עובר בדיקות ומשומר רק למשפלתך. זה לא ציבורי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה