פוחדת פוחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    לקחתי לעצמי קצת זמן להיות לבד אחרי ההפלה האחרונה , ואתמול עשיתי
    בדיקה ושניי פסים , אני פוחדת להתרגש , לא יודעת איך להתנהג לעשות בדיקת דם
    לא לעשות ? מה אתן אומרות? האם מישהי יודעת על כדור שמחזיק את ההריון ?
    אני יודעת שיש משהו כזה אבל אני לא יודעת באיזה שלב של ההריון לוקחים

תודה על ההקשבה ואני מאחלת לכולן חג פסח שמח כשר כייפי ובע"ה שכולן
    יבורכו בהריון קל ותקין השנה
14 תגובות
עמוד 1
  • שריתוש מתוקה,
    קודם כל מזל טוב :)
    נראה לי שכדאי מאוד ע-כ-ש-י-ו ללכת לעשות בדיקות דם ולהמשיך עם מעקב צמוד של רופא - הוא אמור לדעת את ההסטוריה שלך!
    ממליצה לך לנוח המון ובעז"ה נתבשר בהריון שמחזיק ומתפתח יפה ?
    מאחלת לך חג שמח והצלחה גדולה מאוד הפעם - שתפצה על הפעמים הקודמות!
    הריון קל, בריא וכמובן - בידים מלאות!!

מלא בהצלחה! תעדכני!! ?
  • תודה יקירתי , ואתן תמיד הראשונות שאני מעדכנת
    ונראה לי שאני אצטרך לחכות לאחרי החג לעשות בדיקה דם

פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ונשיקות
  • אני גם ממליצה בחום לעשות בדיקת דם ולהתחיל במעקב אצל הרופא. לעשות אולטראסאונד לגילוי גיל העובר ולראות לב פועם בעזרת השם.
    אני מבינה אותך מאוד ואת החששות, גם אני עברתי הרבה מאוד עד שזכיתי ב״ה בהריון הזה, והחששות מלווים את כל הדרך אבל תהיי חזקה ותאמיני בגוף שלך שמטפל בעובר הקטן כראוי ותאמיני באוצר הקטן שלך שהוא חזק ויגדל להיות חזק כל יום ויום
    ובעזרת השם תסיימי 9 חודשי הריון בידיים מלאות!!!!!!
  • מתוקה כמה כיף לשמוע!!
    תעשי בדיקות ושמרי על עצמך תנוחי הרבה!
    יש לי הרגשה שהכל יהיה בסדר!
    בשעה טובה
  • מתוקה איזה כיף לשמוע!!! אני מבינה את הפחד שלך אבל קחי בחשבון שזה שהיתה הפלה בעבר זה לא אומר כלום ולא אומר שיש לך נטיה לזה, זה קורה לצערנו ב 25% מההריונות. אני יודעת שאכן יש טיפולי תמיכה לתחילת הריון, תבררי עם הרופא ושיהיה המון המון בהצלחה!!!

• היי ג'סי
    ההפלה האחרונה הייתה לפני חודשיים ( זה לא כל כך עבר) וזאת הייתה הפלה שבעית שלי , אחרי החג אני אלך לעשות בדיקת דם , משתדלת להיות אופטימית למרות הפחד
    שולחת לך ולכולן בהצלחה המון המון חיבוקים ופווווווווווווווווווווווווווווווו שהחג הזה יקרו ניסים אמן
  • שרית אני מתנצלת, לא ידעתי שזה עניין שחוזר על עצמו. יש לזה סיבה ידועה? מאחלת לך שהפעם זה ל 9 חודשים מהממים ובידיים מלאות

• אין על מתה להתנצל מתוקה , לא ידעת זה בסדר
    לא מצאו משהו ספציפי שגורם אצלי להפלות , רוצה להאמין שהפעם הכל יהיה
    בסדר , אני אשאל את הרופא לגבי חיזוק רחם אולי זה יעזור

תודה על הכל והלוואי על כולן שיגיע הריון מהר ויהיה קל ותקין אמן
  • היי שרית...
    אני מציעה שתזמיני הפנייה בטלפון כבר למחר אם לא עשית בדיקת דם כבר.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• הפלה שביעית???
  • מחזקת את דבריה של soshi

חייבת לברר מהיכן זה נובע !!!

דבר נוסף , תבקשי מהרופא שלך
    תמיכה של פרוגרסטרון
    או אנדומטרין או קרינון
    ועדיף שעה אחת קודם !!!!

בהצלחה

• תודה חמודות,
    לא הספקתי לעשות את הבדיקה של קרישיות כי נכנסתי להריון , והרופאה שמומחית לעניין אמרה שלא עושים בהריון את הבדיקה , קבעתי תור גם לקבל טופס לבדיקת דם
    וגם לרופא נשים שלי , ואני מכירה נשים שגם עם תמיכה של כדורים וזריקות נפל להן, כל גוף הוא אחרת , כשהייתי בהריונות של הבנים שלי לא נעזרתי בשום חיזוק וכבר הייתי אחרי הפלות , בכל מקרה אני אתייעץ עם הרופא מה עושים.

• היי מותק
    שמחה לקרוא על שני הפסים
    בשעה טובה!
    מאחלת לך שיהיה קל משעמם ותקין

• ועכשיו שקראתי את התגובות
    מחזקת את הבנות שמעליי
    אבל לא סותרת את מה שכתבתי
    לחשוב חיובי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה