אשמח לשמוע את דעתכן - מתלבטת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה להעביר את הבן הקטן שלי לגן אחר בשנה הבאה ( הוא עדיין לא יכול להיכנס לגן עירייה וגם אם היה אפשר להכניסו לגן עירייה לא הייתי עושה זאת הוא ילד קטן מימדים ובאופן כללי לא בשל להיות בגן גדול עם 30+ ילדים...)

בעלול ואני הלכנו להתרשם מגנים. אישית אנחנו אוהבים את הגנים הקטנים יותר המשפחתיים יותר( יש באיזורנו טרנד ששוכרים וילה וכל הוילה היא גן בעצם עם 3 קבוצות גיל ובכול קבוצת גיל משהוא כמו 20 ילד עם גננת ו-3 סייעות בכול קבוצה, הגנים מאוד מושקעים אבל ממש ממש לא בכיוון של המסגרת שאנחנו רוצים) .

יש 2 גנים אופציונאליים מבחינתנו שלכל גן חיסרון בולט ( ותכף אפרט) ואנחנו ממש מתלבטים בין הגנים. הייתי רוצה לשמוע את דעתכן, איזה גן אתן הייתן מעדיפות:

גן א: מבחינת הצוות מדובר בצוות מדהים וותיק ( סייעת בת 50+ וגננת בשנות ה- 40) אני מכירה את הסייעת באופן אישי, אני רק שומעת דברים מצוינים על הצוות עצמו מאנשים שאני מכירה ושילדיהם היו בגן. הגן הוא של 15 ילדים עם גננת וסייעת. יש עוד ילדה אחת שהיא בגיל של הבן שלי בשנה הבאה יתר הילדים יותר קטנים. החיסרון הוא שהגן קטן, מאוד מאוד קטן, ממש קטן. הגן מחולק לשני חדרים קטנים רק בחדר אחד יש חלון. השולחנות (שעליהם הילדים אוכלים ומשחקים במשחקים דידקטיים) נמצאים במסדרון מחוסר מקום. החצר בגודל סביר והיא מאובזרת.

גן ב: אינני מכירה את הצוות באופן אישי, הגננת היא גננת לגיל הרך ( כלומר בעלת תואר ראשון לגיל הרך) צעירה יחסית ( באמצע שנות ה-30 ) ונמרצת מאוד נחמדה מאוד משקיענית ונראית גם כמו אשת חנוך וגם אדם חם ואוהב, הסייעת נראית חמה ואוהבת. מדובר בגן עם 13 ילדים. הגן ענק מאובזר מא׳ עד ת׳ אחד הגנים המושקעים שראיתי. בגן יש כמובן חלונות

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
3 תגובות
עמוד 1
  • בגדול - הייתי מעדיפה ילדים ילדים בני אותו גיל ו/או גדולים יותר, כדי שיימשך כלפי מעלה במקום שיורידו אותו כלפיי מטה....
    גן גדול יכול בעיני לפצות על גודל חצר....

יחד עם זאת נכנס כאן השיקול הממש ממש לא שולי של העניין הבריאותי ועניין האוכל לכן לדעתי את צריכה לשים אותו במקום בו את יכולה לסמוך על הצוות.
    אולי אם תדברי עם הורים משני הגנים תוכלי להגיע להחלטה נכונה עבורכם....

• מבחינת הצוות נשמע שאין לך באמת התלבטות, שני הגנים מציעים צוות שהרשים אותך, נראה שהבחירה היא בין טוב לטוב.
    חצר קטנה אל מול גן קטן, אני אישית הייתי מעדיפה גן גדול ומאובזר ובוחרת בו למרות החצר הקטנה. הרי ממלא יש המון ימים קרים מדי או חמים מדי שאי אפשר לצאת החוצה. אם את לוקחת אותו באחת אז תוכלי להוציא אותו בעצמך לגינה הציבורית כדי להתאוורר.
    האוכל היה הופך מבחינתי לשיקול המכריע. הייתי בודקת את התגובה בגן, שואלת ומבררת איך הם יטפלו בו בנושא, ולפי זה מכריעה בין הגנים.
    בהצלחה!!!
  • תודה!

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה