שאלה דחופה דחופה דחופה!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות זה היום ה3 שבעלי מזריק לי דקפפטיל 0.1
    בפעם הראשונה זה לא קרה
    והחל מהפעם השנייה והיום הפעם השלישית
    איך שבעלי מתחיל להזריק את החומר מתחילה להיתנפח גולה כזאת לבנה במקום ההזרקה..
    מלחיץ משהו
    מישהי מכירה?!?!
    אחרי איזה 20 דק הגולה הלבנה עוברת.. אבל למה זה ככה?
    אולי הוא לא מזריק לי טוב?

9 תגובות
עמוד 1
  • נשמע מוזר... לי אף פעם לא קרה דבר כזה.

• לא מכירה דבר כזה לי אף לא קרה אוליי תתקשרי למוקד של הכללית להתייעצות עם אחות אוליי היא תדע לעמות לך בהצלחה ממי:-))
  • לי כול הזמן קורה את זה ...
    זה נהייה כמו אדום ואחר כך גולה וזה נהיה לבן ...
    אם את יודעת למה ? אשמח לשמוע ...( לא נראה לי שהוא מזריק לא טוב פשוט בגלל החומר )
    בהצלחה
  • דיברתי עם האחיות במוקד של כללית !!
    מפגרות!!

אני בדרך לרופא עכשיו ..
    רעיה- הרופא אמר שזה לא תקין ולא אמור להיות ככה
    אולי ההזרקה שעשיתי לא נכונה..
    ואולי הדקא לא טוב לי..
    לכן אני בדרך לשם עכשיו והוא ייתן לי בנוסף מרשם במקום דקא משהו שמסניפים לאף

• יופי ממי טוב שעלית על זה שמשהו לא תקין ואת הולכת לרופא לגבי ההסנפה לאף זה מה שאני קיבלתי זה משאף סופרפקט הכי קל את מסניפה 3 פעמים ביום הסנפה אחת לכול נחיר בוקר צהריים וערב הכי קל ונוח זה מדכא את הביוץ הטיבעי וזה מלווה אותך עד האוביטרל הזריקה שמקבלים 35 שעות לפני השאיבה שיהיה המוני הצלחה וחג שמח יקירה:-))
  • אז הגולה שנהיית לך היא הנוזל של הזריקה, הרי הזריקה היא תת עורית, הנוזל נשאר מתחת לעור לכמה דקות, אני הייתי מעסה את המקום וזה היה עובר...
    אני בשוק מהרופא שלא יודע מה זה...
  • בנות אני מעדכנת שתדעו .. אם תיתקלו במצב כזה אצלכן

הייתי היום בביקורת אצל הרופא בעקבות הגולה הזו כי הייתה לי הרגשה לא טוב ישבנו שם אני ובעלי עם הרופא והאחות האחות ביקשה שבעלי יסביר לה איך הוא עושה לי את הזריקה וברגע שהוא הסביר לה היא מיד הבינה שהוא מזריק לי לא נכון ובעקבות זה נוצר הגולה בגלל שהוא לא מזריק את החומר עמוק והחומר לא ניכנס לשיכבה התת עורית רק לשכבה העליונה וזה לא תקין והם הסבירו שמזל שעשינו רק 3 כאלו ובאנו אליהם ולכן היום עשיתי זריקה אצל האחות ובאמת לא היתנפח המקום ולא כלום... עבר חלק...
    לא לקחתי בסוף סיכונים ולקחתי את המשאף הסבירו לי שהחומר של המשאף לפעמים חא ניכנס טוב וזריקה היא הכי בטוחה
    לא נורא נשאר לי עוד 8!!!! ימים ...
    יאללה שיעבור מהר!

• מאמי ממש חידשת לי ...

אז טוב מאוד שעליתם על הבעיה
    תאמיני לי אם תזריקי לבד תראי
    שזה שטויות
    יאללה עכשיו בהצלחהההההההההה

• אורטלי אין מצב שאני מזריקה לעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה