שאלה חשובה-אנטיביוטיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וחג שמח ד"ר.

האם מותר לקחת אנטביוטיקה- " צפוויט פורטה 500" בהריון ???
    הרופאה אמרה לי שכן .. אבל אני קצת חוששת.

עשיתי תרבית שתן וכנראה שיש לי איזשהו חידק/ דלקת בשתן.
    כשעשיתי את התרבית האחות שאלה האם התקלחתי בבוקר,אמרתי לה שרק לילה לפני היא הביאה לי מגבונים לחיטוי המקום, ועשיתי את הבדיקה. הרופאה התקשרה אמרה שיכול להיות שהמקום לא היה מספיק נקי והתשובה שגויה, או שבאמת יש לי חידק בשתן , אז יום שישי עשיתי שוב תרבית אחרי מקלחת שעה לפני התרבית.,והרופאה אמרה שאני אתחיל לקחת את הכדור ולפי התשובה של התרבית החוזרת נראה אם להמשיך ליטול אותו או לא- , היום יום שני ערב חג , עברו 3 ימים שאני לוקחת את הכדור מיום שישי האחרון- שישי שבת ראשון ...
    והתשובות של התרבית עדיין לא הגיעו, מה עושים??? האם להמשיך לקחת את האנטביוטיקה במהלך כל החג? כי תשובות לדעתי יגיעו רק אחרי החג..
    ואם זה שלילי ואין לי כלום ? סתם לקחת אנטביוטיקה? לא יזיק ? לא יודעת מה לעשותת.

אודה לתשובתך.
    תודה רבה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מותר לקחת את האנטיביוטיקה הזו בהריון

אינני יכול להתייחס לשאלה האם לקחת אותה או לא לקחת אותה, לשם כך אני צריך לראות את תשובת התרבית עצמה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה