היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו בנות,זה הגיוני שמאז אוולין התחילה ללכת לפני שנה ועד היום מידת הנעליים שלה כמעט ולא השתנתה? היא היום 21-21.5 וככה כבר המון זמן.
13 תגובות
עמוד 1
איזה רגל פיצית יש לה, ממש סינדרלה קטנה!!!
תלוי באמת בגנטיקה .יש כאלה שגדלים מהר ויש לאט . אנחנו התחלנו מ 21 מנמרוד של צעד ראשון ועכשיו קניתי לה סנדלעם של פישר פרייס ( היה 2 במאה בפקטורי בבילו) וירדנו למידה 20!
מיכל אני תמיד קונה שם. או בגלי עודפים.
אלה - אז זה בוודאות עניין גנטי, יש לכם רגליים קטנות וטוב שכך
אז אצלינו בריאל בטח לא לקחה את הצד שלי, כי אני 35-36 בנעליים... בעלי 45, היא בטח תהיה 38-39 גג.
אבל זה הגיוני שהרגל על אותה מידה שנה פלוס?
נעליים שונות חברות שונות מידות שונות בקיץ הרגל נפוחה יותר מבחורף בקיצור הכל הגיוני להב במגף אחד 28 ובשני 26 בנעל ספורט 27 ובנעלי בובה 26 נועם בנעלי אלפנטן צעד ראשון התחילה ב20 וזה כבר צפוף היה לי בבית נייק מידה 22 וזה מעולה לה
בטח הגיוני , הכל גנטיקה! גם לכם יש רגליים קטנות יחסית אז גם היא יצאה ככה.. אני מידה 37 ובעלי 44-45.. ליעד יצא עליו חחחח הוא רק בן שנה וחצי ונועל מידה 24-25 כבר! חחחח
חח כן ברור.היא כולה קטנה כמ כפתור.נמלונת פצפונת.עדין אני מלבישה לה 12-18.היא עוד מעט בת 2.5.
איזו קטנטנה... כיף וחסכוני.
מיקה הקציצה לובשת בגדים של גיל שנתיים מגיל שנה
אני 41 ובעלי 43. עידו התחיל לנעול נעליים במידה 23-24. עכשיו הוא 28 כבר למעלה משנה.
התמזל מזלך
ג'ף -לאוולין יש רגל שמנה גם. עגולה כזאת שדורשת ביסים.בגלל זה לא קל לקנות לה נעל. כל נעלי הבובה שנמכרות היום הן לרגל צרה אז בגלל זה מידה 23 עם רפידת הקטנה מתאימות לה.בגלל הרוחב. קרן- אז כניראה שזה הגיוני.אמא שלי אמרה שאנחנו גדלנו במידה 1 בלבד בשנה.