היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות ערב טוב, אני כרגע בפרוטוקול ארוך של דקא ופיוריגון. זאת טיפול ראשון שאני עם דקא ובניגוד לשאר הזריקות (למשל צטרוטייד) זה ממש שורף!!!!! אתמול הזרקתי פעם ראשונה וזה שרף ואפילו כאב וחשבתי שאולי לא הזרקתי טוב והיום שוב בזריקה הרגשתי שזה שורף מאוד!!! החומר הזה כ"כ חזק?? או שאני מדמיינת? עם הצטרוטייד זה עבר בקלות!!
9 תגובות
עמוד 1
הייי מאמי אנחנו עם אותו פרוטוקול .. הזרקתי כבר 4 פעמים ולצערי החומר אכן שורף ממש!!!! אני מאלחשת את המקום עם קרח לפני ואחרי זה ממש עוזר... שאלתי גם את הרופא לגבי זה והוא אמר שזה ידוע החומר של הדקא שורף
היי מורני תודה על התגובה. כבר חשבתי שאני מדמיינת ובעלי נבהל שאולי הוא לא הזריק לי טוב. בזריקה הראשונה של זה ממש הופתעתי כי אני לא רגילה שהזריקות כואבות או שורפות. טוב בהצלחה מותק!! שלא נצטרך יותר את הטיפולים האלה.
האמת שב-3 פעמים הראשונים הרגשתי שאני עוד שניה מתעלפת מרוב שזה כאב לי החומר חא ניכנס פנימה ממש הרגשתי את זה והיסתבר שבאמת בעלי לא הזריק לי טוב וכול המקום היתנפח לי ..... ( תראי בידיוק שרשור למטה )
שיהיה לנו ולכול בנות הפורום בהצלחה אמן וזה יהיה הטיפול האחרון
קראתי עכשיו את השירשור... מלחיץ!! ככה באמת לא היה לי שזה התנפח, אבל זה כן שורף בטירוף ושמתי לב שהאיזור ניהייה קצת אדום במשך כמה דק' ואח"כ זה עובר. לא כיף!
אמן אמן שזה יהייה אחרון
אני מוציאה את הדקא כמה דקות לפני שהוא לא יהיה קר . וזה פחות שורף ... תנסו שווה ..( זה עדיין שורף אבל פחות ). בהצלחה
לי לא שרף, נהיה לי מידי פעם ג'ולה כפי שאמרתי בשירשור הקודם בעקבות אי זריקה של החומר לעומק, ולפני שהרופא הסביר לך
לשים קרח על האיזור שמזרקים בערך 15 שניות לפניי לי זה ממש עוזר
בהצלחה
לי כבר לא שורף הדקא כניראה כי כבר התרגלתי שכול חודשיים אני מתחילה סבב חדש של הפרוטוקול הארוך..אני אפילו קפוא מזריקה לפעמים יעני ישר מהמקרר..מה שבהחלט שרף לי וכאב מאודדדדד זה המונוגון היה משאיר לי ואחד סימנים כול הבטן הייתה לי כחולים ממנו..בהצלחה