היפוך חיצוני של עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שעברה אשמח לקצת אינפורמציה
    וגם אינפורמציה לאיך קובעים תור בבית החולים עלות וכו
    חג שמח

2 תגובות
עמוד 1
  • מהלך ההיפוך :
    אולטראסאונד ומוניטור ובדיקה ידנית חיצונית שמגיעים
    מבקשים ממש לשתות כמה שיותר מכוון ששלפוחית השתן מלאה היא מעלה את הרחם וזה עוזר
    יש מקומות שנותנים מרפה שרירים אצל דר חגי קנטי במאיר איפה שאני עשיתי לא נותנים
    את שוכבת על מיטה עם ראש מעט נמוך מהרגליים וכל הזמן הזה מחוברת למוניטור ולאולטסאונד הרופא מנסה לסובב את העובר ע״י לחיצות על הבטן
    עושים עד 3 נסיונות - נסיון זה 1-2דק׳
    לאחר ההיפוך גם אם לא הצליח נשארים לעוד מוניטור ארוך לוודא שאין התפתחות לידה

מוציאים הפנייה לאשפוז יום בבית החולים שבחרת לעשות את ההיפוך מתקשרים לבית החולים אומרים שיש הפנייה וטופס התחייבות של הקופה לאשפוז וקובעים תור

אני במאוחדת ולא דרשו שאשלם - תבדקי בקופה שלך ( המזכירות יכולה לענות לך על זה)
    בהצלחה

• לידר תודה על התשובה המפורטת
    כשאני מתקשרת אני קובעת תור להיפוך אצל דר קנטי או שהם יקבעו לי תור וכל רופא יכול לעשות לי שם, כי אני רוצה אותו ספציפית???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה