דימומים לא ברורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני ממש מתוסכלת מאז שהפסקתי לקחת גלולות בערך כחצי שנה יש לי ממש תופעה מעצבנת ... לאחר המחזור יש לי שבוע אחד שאין לי דימומים ואז מתחילים לי דימומים קלים שני שנימשכים עד למחזור הבא.
    אנחנו מנסים כבר בערך 4 חודשים להכנס להריון והאמת היא שאני לא דאגתי עד כה אבל הדימומים הללו כבר קצת לא ברורים לי ואני מתחילה לחשוב שאולי כן יש בעיה. חשוב לי לציין שבהריון הראשון לא היתה בעיה כלל ועל הנסיון הראשון נקלטתי וידעתי בדיוק מתי ביצתי ...כמובן שלא מצפה שיהיה מהיר כפי שהיה אז אבל הדימומים הללו מלחיצים אותי . למישהי מוכרת התופעה?

3 תגובות
עמוד 1
  • היי .....
    קודם כל הסרגל שלך מראה על הריון וזה לא מתאים לשאלה... אני מניחה שזה קשור להריון הקודם....

לגבי הדימומים, אני מציעה שתגשי לרופא, אין לי מושג מה זה אומר, יש כאלה שזה דורש התערבות ע"מ להפסיק אותם....
    בכל מקרה, מקווה שתקלטי להריון תקין במהרה ותסיימי אותו בידיים מלאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• כן הסרגל מההריון הקודם.. אני לא יודעת אך מבטלים מישהי יודעת לומר לי?
    נראה לי שאני אקבע תור לגינקולוג
  • היי מותק

אז ככה
    או שיש לך פוליפ ברחם או בצוואר הרחם
    או שיש לך פצע בצוואר הרחם
    שמדמם במגע .

את חייבת לבצע בדיקה גניקולוגית
    אולטרסאונד ושיקחו לך בדיקת פאפס ...
    המון בריאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה