היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בתחילת שבוע 12, עד עכשיו לא היה לי כלום, ואתמול בערב התחיל לי דימום, אבל ממש ממש קל, אפילו אפשר לקרוא לזה רק הפרשה חומה... (סליחה על התיאורים...) ולא ממש דימום...
יש למישהי מושג? זה תקין?
תודה מראש.
4 תגובות
עמוד 1
זה יכול להיות סתם פצע שיש לך בפנים איפשהו, או היה... כי זה בצבע חום. הרי כל המקום מתחיל להיות מלא בכל מיני נימי דם ויכול להיות יותר רגיש ואז מיחסי מין קצת השתפשף... המקסימום שזה יכול להיות...אולי השיליה אצלך קרובה קצת לפתח (בדכ עולה עם גיל ההריון)
בקיצור צריך לבדוק ממה זה אצל הרופא שלך.
בהריון הראשון שלי התחלתי לדמם ככה ואפילו יותר מזה בשסוע ה16 ונורא נבהלתי. הגעתי כמה פעמים לבתי חולים בעכבות הדימומים האלה. נאמר לי שזה תוצאה של השיליה הנמוכה והאחורית שהיתה לי. בסוף זה הסתדר לבד ותוך כמה שבועות נעלם לגמרי.
לי היה כזה דימום חום בשבוע 23 וגילו פצע בצוואר הרחם לא משהו שאפשר לטפל או לעשות עם זה משהו אבל רצוי תמיד לבדוק כי דימום בהריון יכול להיות מאד שגרתי ויכול להיות מאד לא
אם זה היה אחרי קיום יחסים סביר להניח שנפצעת.. אם לא הייתי מציעה לך להיבדק בשביל השקט הנפשי שלך..אבל זה בסדר הרבה פעמים נשים מדממות בזמן ההריון וזה תקין לחלוטין