היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי אצל הרופאה שלי, היא עשתה לי US ונחשו מה!?!?! השובבי שלי שוב במצג עכוז! בקיצור, היום כבר קבעתי תור להיפוך חיצוני במאיר, ב14 לאפריל...מקווה שכשאבוא לשם, יגידו לי שהוא נמצא במצג ראש ולא אצטרך לעבור את זה בכלל...
25 תגובות
עמוד 1
הלוואי שיהתפך לבד
יאאאא אולגהההה את כבר ממש בסוף איזה כיף! ואני רק בהתחלה (: מקווה בשבילך שעוא יסתובב לבד יש לך עוד זמן עד אז.. מקווה שהכל יסתדר
בהצלחה, מקווה שלא תצטרכי את זה
לאחרונה יש כאן בפורום עוברים ממש שובבים - אני מאוד מקוה שכשתגיעי למאיר הוא כבר יהיה ראש
הלוואי שיתהפך לבד
אולגוש...
רק רציתי לומר שיש עוד זמן, לא לאבד תקווה.
גם אצלי מיכל הייתה עכוז משבוע 30 עד שבוע 35 והתהפכה לבד.
לא להתייאש ולא לאבד תקווה! תעשי עמידת נר על המיטה פעמיים ביום, וגם סקס פרוע עוזר (מניסיון)
הלוואי והוא יתהפך לבד
מקווה שבאמת תגלי שהוא התהפך חזרה! ואני... תקשיבי לג'ף.. נשמע כמו עצות טובות
מקווה שיתהפך לבד טבעי ומהיר
שובב קטן!!! [/center]
מקווה שיתהפך לבד
יואו אולגה ביום ראשון עשיתי אולטרסאונד ואמרו לי שהוא התהפך לעכוז והיום עשיתי שוב הוא התהפך שוב לראש תנסי לשים לו מוזיקה עם אוזניות ללמטה של הבטן
מחזיקה אצבעות
ב"ה מחזיקה אצבעות שיתהפך לבד!!!
ציטוט:פורסם במקור על-ידי שלי211
יואו אולגה ביום ראשון עשיתי אולטרסאונד ואמרו לי שהוא התהפך לעכוז והיום עשיתי שוב הוא התהפך שוב לראש תנסי לשים לו מוזיקה עם אוזניות ללמטה של הבטן
אף פעם לא שמעתי על הרעיון הזה אבל יש לו הגיון... מעניין - תנסי ותעדכני אותנו אם זה אכן עבד
איזה שובב
טוב זה לא סוד מה דעתי על היפוך בכל אופן בהצלחה והעיקר לצאת בידיים מלאות
אני מאמינה באנרגיות-הטובות שלך יקירה shira
אולגוש הכל יסתדר את תראי וביינתיים אני בשוק שאת ככ קרובה כברררררר איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
יקירות!
מקווה שתגיעי לתור ויחזירו אותך כי הוא התהפך לבד!!!
יאאא אני לא מאמינה שאת כבר שבוע 34!!!!!! מחזיקה מלאאאא
שושי - אמן!!! מהפה שלך לה'! סיוקוש, מחר כבר 35! עוד שבוע אני תשיעית...לא מאמינה!