אני רוצה לקנות לבן שלי בן השנה ו-3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תלת אופניים ואני מתלבטת בין הסמארט טרייק שעולות יקר בסביובות 700 שקל לבין אלו של ה-200 . מישהי יודעת מה ההבדל בינהם? אני רוצה שיחזיקו לו להרבה זמן כלומר עד גיל 4 כזה אז זה גם שיקול. מה אתן אומרות?
4 תגובות
עמוד 1
  • הסמרט טרייק הן מעולות..
    אלו שעולות 200 ש"ח- את צריכה לבדוק איזה.. כי יש כאלה עם מוט אבל שהמוט לא מסובב את האופניים..
    או שזה לא נוח..
    בקיצור- או שתשימי קישור של מה שחשבת או ראית.. ואם מישהי מכירה אז נוכל לייעץ.
    הסמרט טרייק מוכרות,
    אלו ב 200 יש המון..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אלה המודולרים, שבאים עם מקל ואז מורידים את המקל וזה הופך לתלת אופן רגיל שהילד יכול לנסוע לבד - אז זה לא באמת הופך לתלת אופן רגיל.
    לנו היה את הסמארט טרייק. הוא מעולה בתור ללכת עם המקל.
    אבל נורא לא נוח לילד לנסוע לבד.
    נסוע לבד צריך להיות תלת אופן שמעיוד בדיוק למטרה הזו.
    אז עד גיל 4 הוא לא ישרת אותך בכל מקרה.
    עדיף לדעתי לקנות מהזולים עכשיו, לא לטווח ארוך, ובגיל שנתיים וחצי בערך לקנות תלת אופן רגיל.

• הסמארט טרייק הוא מאוד נוח לגיל של בנך, יש את הידית שניתן לכוון את הגובה, הוא גם די נוח לילד לנסוע לבד, כתלת האופן ולא יותר. כבר סביב גיל שנתיים וחצי, את תראי שהוא יהיה קטן עבור ילד וגם לא יהיה לו נוח בו ותרצי להעביר אותו לאופניים רגלים עם גלגלי עזר. כך שלשיקולך לגבי ההשקעה
  • בעייני זה בכלל לא תואם גיל. את יכולה לקנות ים צעצועים אחרים חבל על הכסף.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה