): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בבדיקת שתן יצא לי פעמיים תשובה חיובית דרך בדיקה של סופרפארם. בדקתי בגלל כאבי בטן חזקים שהיו לי ונורא כאב לי החזה. היום הייתי אצל גניקולוג ונאמר לי שאין כלום ברחם. לא עובר ולא גופיף צהוב. הרופאה אמרה שמוזר שבשיקת שתן מראה חיובי כי בשלב הזה אם זה חיובי אז חייב להופיע הריון ברחם. אצלי כלום. היא חוששת להריון מחוץ לרחם ועכשיו אני במיון נשים ממתינה לשנוע מה נגזר עליי.. פה יעשו גם בדיקת דם וגם כל מה שצריך. לא יודעת איך לקבל את זה עדיין אבל אני מבועסת תחת.. ):

12 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה...
    צר לי לשמוע.
    שולחת לך ים של חיבוקים חמים

• הי.
    גם אצלי בהריון הנוכחי ראו ב-2 בדיקות שתן תוצאה חיובית.
    הגעתי לרופא נשים בשבוע 4.5 בערך והוא פשוט לא ראה כ-ל-ו-ם...
    הוא שלח אותי לבדיקת דם לבדוק בטא ושם ראו חיובי.

תהיי אופטימית. בבדיקות שתן הביתיות אם רואים חיובי אז זה חיובי.
    בדרך כלל כשזה בשלב כזה מוקדם לא רואים כלום ברחם...
  • בשביל הבן שלי.. רן שלי בן ארבע וחצי.. תודה
    יש לי אלה בנות. באיזה שבוע אמורים לראות את הגופיף הצהוב או את ההריון? עכשיו עשו לי בדיקת סטיק ויצא חיובי אבל חלש. האחות אמרה שאולי אני בשבוע ממש מוקדם ובגלל זה לא רואים כלום. בגלל שחג עכשיו אז בלתי אפשרי לבצע בדיקת דם כי המעבדה סגורה כבר.ובגלל שהמחזור שלי לא סדיר אז אי אפשר לדעת את גיל ההריון.

• הלוואי קרן הלוואי!

• אל תתייאשי חמודה, אצלי ראו הריון באולטראסאונד בשבוע 6 ומה ראו?! גרגר קטן!
    אז יכול להיות שאכן זה עוד מוקדם, תמתיני קצת ותעשי שוב. אם זה היה הריון מחוץ לרחם הוא גם היה צריך לראות באולטראסאונד! אבל לא ראה כלום
    אני מחזיקה לך אצבעות שההריון תקין
  • עשיתי בדיקות בבית חולים. יש הריון בתוך הרחם ולא מחוצה לו. יש שק הריון. חוץ מזה כרגע לא רואים כלום. עשיתי בדיקת דם. מחר אשאל כמה בא יצא. כמה צריך להיות? בינתיים הכל נראה תקין רק שיימשך ככה

• אני מצטערת לשמוע
    [/center]
  • הלוואי שימשיך תקין
  • אמור לצאת בטא מעל 10.
    שק הריון זה כבר טוב... תמשיכי להיות אופטימית...
    בהצלחה ותעדכני
  • איזה קטע
    איך רופא אחד לא רואה כלום ובמיון רואים?
    טוב הלוואי והכל ימשיך תקין ב"ה ל9 חודשים מלאים

לדעתי תשני את הפוסט שלך כי בנות ימשיכו להגיב כאילו אין כלום וינחמו אותך...

• היי מותק, קודם כל שמחה לשמוע שכבר ראו שק :-) ! אצלי בהריון הנוכחי גם לא ראו כלום בשבוע 6 ורק אחרי שבועיים ראו דופק חלשלוש, לפעמים הביוץ מאוחר ולכן לא רואים מוקדם, מאחלת לך הריון תקין ומלא!!
  • תודה בנות על התמיכה! בינתיים הכל תקין! תודה לאל. היום יהיו תוצאות בטא.. אני אעדכן!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה