היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו שאתן יודעות ילדתי בסוף!! אז כל 3 ימים הייתי בבדיקה בבית חולים.
איזה יום הגעתי עם אמא שלי הרופא בדק וזה ואז הוא אמר שהתינוק נראה לו גדול שוקל 3.500. והוא שאל אם האבא גדול גם.
ואני אמרתי כן אבא שלי גדול. הוא גבוה מאוד. אז אמא שלי אומרת לרופא לא האבא לא גדול הוא בכלל רזה ושחיף כזה. ואני לאאאאאא!!! אבא שלי גבוה וגדול!
אז אמא שלי אומרת לי מתוקה הוא שאל לגבי גולן האבא של התינוק.
17 תגובות
עמוד 1
יאווו איזה קטעים חחח
אצלי היה פדיחה כשהייתי מאושפזת ובדקו לי את הנשימה והלב ושמו לי מכשיר ( הולטר) והייתי צריכה ללכת על הליכון והאח היה צריך לחבר לי את המדבקות בגוף . אמר לי להתפשט , לשים חלוק ולהתחיל ללכת . ואני - כולי מתביישת ( עם אמא שלי בצד)מנסה לסגור את החלוק כמה שיותר... והאח אומר לי "תפסיקי!!! - אני מנסה לשים לך" וכל הבז'ז'ים קופצים לי מההליכה ..... ואז הוא שואל -" למה לא השארת את החזיה ?" ואני כזה מההההההה!?!???!? היה אפשר?!!?? כו%&*/--" ואמא שלי בצד מצחקקת לה להנאתה אז ביקשתי שיוציא אותה חחחחחח
בביקור האחרון שלי אצל הרופא נשים שלי, הייתי בשבוע 26+2. הוא בדק את הגודל של העובר ואמר שהוא מתאים לשבוע 27+1.
עניתי לו בתגובה: "טוב, תמיד אומרים שעדיף גדול מקטן..." (איך שאמרתי את זה קלטתי שמשהו לא כל כך במקום) הוא ענה לי: "את בטוחה שמדובר בעוברים?"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני אספר פדיחה שהיא לא שלי , אבל תכלס אני הייתי צריכה ללכת לרופא ולשאול אותו חחח בעלי ראה תמונה של אולטראסאונד בהריון עם איתמר והיה שם כנראה חתך של חבל טבור שהיה נראה כמו שתי בועות -הוא הכריח אותי ללכת לרופא שלי ולשאול אם זה בועות אוויר - אני בטוחה שהרופא אחרי זה התגלגל מצחוק
באחת הבדיקות אצל הרופא נשים, הרופא אומר לי תוך כדי בדיקה ואגינאלית: "אני רואה שאת כבר התרגלת לבדיקות אצל רופא נשים..." ואני אומרת לו בתגובה: "אני כל כך רגילה שאני באתי אליך בלי תחתונים..." הוא הסתכל עליי כאילו נפלתי מהירח
נזכרתי בעוד אחת.
הרופא שואל אותי: "איזה סוג פעילות גופנית את עושה בזמן ההריון...?" ואני שואלת בחזרה: "סקס נחשב?" והוא עונה בפנים רציניות: "לא!"
חחחחחחח נקרעתי מצחוק
עם הבן הבכור שלי, הריון ראשון בדרך ללדת... אני מגיעה עם צירים סדירים כל 5 דקות בודקים פתיחה - רואים פתיחה של 3. סבבה... אחרי שעה צריך רק לחייך!
הייתה לי פדיחה של החיים בהריון הנוכחי, בבדיקת שקיפות עורפית. עם בריאל זכרתי שעשו לי וגינלי והייתי בטוחה שגם כאן זה מה שיהיה... הרופא ביקש ממני לגשת למיטה ולשכב. באופן אוטומטי לחלוטין, צ'יק צ'אק הורדתי את המכנסיים ובאתי לעלות על המיטה - הרופא היה ככה -
חחחח יאוו הרופא ככה אמר ?!!? איזה מצחיק
גם לי זה קרה האמת .. אני מביאה חצאיות איתי לבדיקה ובשקיפות ישר לבשתי אותה בלי תחתונים והרופא לא הבין כי הואראה טוב בטני אז לא הייתי צריכה ובסקירה לא הבאתי ( כי הייתי בטוחה שבשבוע יותר מתקדם לא יעשו וגנלי) ואז אמר לי להתפשטטטט אוףףףף "אבל הפעם לא באתי מוכנה!!!" אמר לי "מה מוכנה - הנרתיק שלך פה ? יופי ,את מוכנה"
חחחחחח.............. הרגתן אותי......
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין!!!
ועוד פדיחה.
הגעתי לבדיקה בבית חולים. התגלחתי וזה.
קיבל אותי רופא צעיר וחמוד וכשהוא בדק אותי נראה היה שהוא נהנה מזה
אצלי בלידה הראשונה, הייתי בחדר לידה ובאו איזה אלף רופאים וכל שניה מישהו בא ודחף לי ידיים..
חחחחח איזה שרשור מצחיק! מיכל, גם אני הייתי בהלם שככה הוא אמר, אבל הוא היה ממש חמוד, סבלני ומצחיק - תותח!
לקראת סוף ההריון חזרתי להרגיש סקסית (עד כמה שאפשר) אבל כמו שרובכן יודעות בתקופה הזאת השליטה על הסוגרים כבר לא משהו.
אז ערב אחד בעלי ראה טלוויזיה ובאתי אליו בצורה ספונטנית ותוך כדי דיבור התיישבתי עליו מפלרטטת ופתאום ברח לי פוק רציני! רציתי למווווווווווות מרוב בושה. מאז לא התקרבתי אליו בצורה כזאת ששום דבר לא יברח.