בעיה כואבת ומביכה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות התלבטתי אם לשתף בגלל שזה מביך אותי, אבל אני כל כך אובדת עצות שחשבתי אולי מישהי נתקלה פעם במצב דומה ותוכל לעזור...אז ככה: אני כבר למעלה מחודש( בערך משבוע 20 ) סובלת מכאבים ודקירות חזקות בנרתיק, עד כדי כך שזה משבש לי את כל החיים, קשה לי ללכת אני חייבת לשבת או עדיף לשכב אחרי כל מאמץ קטן, זה מרגיש כאילו יש לי שם קוץ גדול וכואב נורא, 3 פעמים קיבלתי טיפולים כגון אגיסטן וכדומה וכלום לא עזר, הרופאה שלי הרימה ידיים ושלחה אותי למומחה לבעיות נרתיק וצוואר הרחם......מלחיץ נורא. עד שיגיע התור אליו אני מחפשת כל מני דרכים להקלה...... זה פשוט סבל מתמשך, אני לא מאמינה איזה דברים יכולים להשתבש לנו ככה פתאום בגוף :-((
4 תגובות
עמוד 1
  • לי זה נשמע כמו עצב שאולי העוברון לוחץ עליו . בדקו לך גם כיון של סימפיזיוליזיס? (ריכוך יתר של עצם החיק)
  • האמת שאין לי מושג או עצה לגבי זה .. מקפיצה בשבילך
    תרגישי טוב

• מיכל תודה על ההקפצה,ואסקי לא בדקו משהו כזה, רק ביום שישי אגיע למומחה שאמור להבין בזה ומקווה למזור ממנו....
  • נשמע לי כמו מה שהיה קורה לי
    בימים הראשונים של המחזורים אחרי לידה
    לא יכולתי לעמוד.
    כאב נורא.

אבל זה היה עובר
    עם משככי כאבים אבל עובר...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה