בוקר טוב לכל המשקימות! א - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ני מתעוררת בשעות מאוד מוקדמות בשבוע האחרון. כנראה מהציפייה וההתרגשות. היום באחד עשרה בערך אני אקבל את התוצאה של בדיקת בטא.. אני סקרנית לדעת אם הכל מתפתח טוב ואיזה שבוע אני כי לפי המחזור המאחר שלי אי אפשר לדעת שום דבר. אחרי הפחד שהכניסה לי אתמול הרופאה בקופה הגעתי למיון בחרדות ויצאתי בחיוך כי הרופאה במיון אכן ראתה שק הריון.. מתפללת שהכל ימשיך בצורה הכי בריאה שאפשר..(:
    טני אעדכן..

6 תגובות
עמוד 1
  • אני בטוחה שהכל בסדר
  • אני שמחה לשמוע חמודה! במיון לא אמרו לך לפי גודל שק ההריון באיזה שבוע את? כי בטא זה לא מדד מדוייק לדעת שבוע..
  • השק היה ממש קטן וקשה היה לראות. הרופאה אמרה שכנראה ההריון עדיין מאוד צעיר.

• העיקר וברוך השם!! שראו שק הריון ברחם. את בטח כבר ממתינה לשמוע מה הבטא בדקות אלו ממש
  • אוף מעצבנים שם בבית חולים..כל הזמן מבקשים להתקשר אחרי חצי שעה כי יש עומס..ולי יש לחץץץץץץ
  • חח מבינה אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה