התעניינות : סקס בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה נשמע?

רציתי לשאול אתכן האם גם לכן פחות בא לקיים יחסים בתקופת ההריון ?
    או שזה רק בהתחלה ככה ?
    אולי זה פסיכולוגי?

כל פעם אחרי שאנחנו שוכבים אני בלחץ
    מהתזוזות האם זה בסדר ולא יכול חס וחלילה להזיק?

אשמח אם תשתפו

חג שמח מתוקות!!!

6 תגובות
עמוד 1
  • כל עוד הכל תקין אין בעיה לקיים יחסי מין בהריון.
    אין בעיה עם זה, העובר לא מרגיש כלום וחלילה לא מוחצים אותו.
    לגבי החשק - יותר / פחות - זה מאד אינדיווידואלי ותלוי במצב האישה (בחילות וכו'..).
  • בתחילת ההריון בשבועות הראשונים אני חושבת שלאף אחת אין חשק כי הכל מציק ופתאום אין חשק..החולשה והבחילות לא תורמות גם לעניין אבל הבנתי שאחרי השליש הראשון של ההריון החשק דווקא עולה לפחות ככה זה היה אצלי ואצל עוד כמה חברות שאני מכירה

[url=http://lines.prettywoman.dn.ua]
  • החשק יורד ופוחת
    אצלי זה לא מפחד על העובר .. אלא התנוחות כבר לא נוחות
    וגם יש כאבים ולחצים אחכ ...

• לי יש חשק מוגבר

בעקרון, בשליש הראשון לא ממש רוצים כי יש בחילות
    ובשליש השני אמור לעלות החשק כי השליש הזה בכללי מרגיש נורא אנרגטי וקליל...
    בשליש האחרון נהייה כבד, אז עיניין הנוחות שוב עלול לחזור להשפיע (אלא אם את מגיע ה לשבוע 40 ונמאס ומנסים לזרז ע"י המון סקס
  • בשליש הראשון יורד החשק.. הבחילות, הרגישות בחזה...

• לי לא היו בחילות בכלל ושכבנו מלא כל ההריון. בהתחלה בעלי חשש לפגוע בעובר אבל שכנעתי אותו שזה תקין ומאז ךא היו בעיות.
    לקראת הסוף היה קשה יותר אבל לא ירד לי החשק, סתם מעכתי את בעלי עם הבטן והוא סבל בשקט.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה