להתארגן לנסיעה לחו"ל עם הקטנים מבחינה כספית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, אני ובעלי החלטנו לעשות מעשה ולחסוך כבר עכשיו לטיול הבא שלנו לחו"ל. אני די מתגעגעת לכייף שהיה לי בירח דבש ומתה לשחזר את זה , כן גם עם הקטנה.
    אז החלטנו כבר על סכום משוער להוצאות ועל יעד (ארה"ב) וסוג הטיול (מחוף לחוף) ועכשיו רק נשאר להיערך מבחינה כספית. אני רוצה לשים את הכסף בפיקדון שיהיה נזיל כשאצטרך, בעלי לא כ"כ אוהב את היחס בבנקים ואומר שעדיף כבר לשמור את הכסף מתחת לבלטה :)
    אז אשמח אם למישהו כאן יש ניסיון ועצה בנושא - איפה כדאי לשים את הכסף בינתיים?
3 תגובות
עמוד 1
  • בעלך צודק לגבי הפקדון.. הריבית כל כך אפסית שאולי תקבלי כמה אגורות
    זה טוב אולי רק כדי לשמור כסף בצד ככה שאת יודעת שאת לא משתמשת בכסף הזה
    אולי קרן נאמנות כלשהי (תתייעצי קודם עם מומחה לגבי איזו קרן) זה גם תלוי באיזה סכום את שמה
  • בקרן נאמנות אפשר לסגור כסף גם לתקופות קצרות של שנה שנתיים?

אני מעדיפה להרוויח על הכסף שלי משהו גם אם זה כמה עשרות שקלים.. אם יש משהו שלימדו אותי בשיעורי כלכלה בתיכון אז זה זה.

האמת כשקפצתי בחג לסניף הבנק שלי - ראיתי שם כל מיני פרסומות לפקדונות.. אחד מהם היה לפיקדון בשם רימונים אם אני לא טועה - מישהי כאן מכירה את זה?
  • משהו את עם הפרסומות שאת עושה.....
    אולי פשוט תרדי מאיתנו?????????
    או שתתחילי לשלם על הפרסומות שאת מנסה לעשותן סמויות??????????

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה