היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליאבי שלי התעורר בשלוש וחצי בלילה... חם ובוכה.... הרדמתי אותו ואחרי חצי שעה שוב... ועדיין חם. לא רציתי להפשיט אותו בלילה אז פשוט נתת לו נובימול ובסוף נרגע... לא הרגשתי שהוא בוער מחם הוא היה טיפה חם אז לא הרגשתי צורך להפשיט אותו כשהוא לא רגוע....
מה אתן עושות במצסים כאלה שהם מתעוררים בלילה ? איך אתן מודדות חום בשעה כזאת?
מה אתן אומרות על המדחום שמודד מהאוזן... שווה להשקיע את הכסף?
9 תגובות
עמוד 1
בגיל הזה דרך הטוסיק... אם היה לי ממש חשוב לבדוק אז לא הייתי ריגשי מדי אם הוא רגוע או לא רגוע.. הרי אני עושה משהו שיעזור לי לקבוע איך להרגיע אותו...
עם הזמן היד שלך תלמד להגיד לך בידיוק כמה חום יש לו בלי מד חום
לי יש מדחום שמודדים במצח באינפרא אדום הוא מדויק מאוד הוא די יקר 189 שח אבל שווה כל שקל!!!
__ מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל... __
"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
לנו יש את אוזן ואני מאוכזבת ממנו... אם את לא מחזיקה את האוזן בדיוק כמו שצריך זה מודד תוצאות הזויות...
גיסתי המליצה לי על זה שמודדים במצח ואני עוברת אליו
איפה ניתן לקנות את המדחום שציינתם פה שמודדים במצח?
עדי כהן
מדחום שמודדים במצח מוכרים בסופר פארם.. אני גם שוקלת לקנות אותו.
RUNAWAY מאיפה קנית את המדחום ב- 189 ש"ח?
עוד שהייתי בהריון עם מעייני ראיתי קופון של BAY2 זה היה לפני שנה בערך של חברת med care אני לא יודעת כמה הוא עולה בלי קופון שהיה בזמנו
הוא עולה סביב 270... לא זול אבל הבנתי שמדויק מאוד ואמין. אם מישהי מוצאת קופון שתעדכן
אין מדוייק יותר ממדידה בטוסיק
המד חום לאוזן ממש לא אמין ועולה המון כסף
בטוסיק בקושי מרגישים שמים וזלין ומכניסים רק את הקצה הכי מדוייק שיש