לידרוש של נימי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניסיתי להחזיק את בועז כמו שהראת לי היום, הוא החזיק ראש לכמה שניות ו"הפיל" אותו. ככה היה גם אצל נימי? תוך כמה זמן ראית שיפור בהחזקת הראש?

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
6 תגובות
עמוד 1
  • האמת שנימי החזיק ראש ממש מהתחלה לא עבדתי איתו במיוחד לכן לא ממש עקבתי אחרי שינויים..

לדעתי תני לו כמה ימים כל יום קצת ולדעתי את תראי שיפור...
    חבל אם היית אומרת לי שאת רוצה תרגילים הייתי מראה לך מלא... בקור בדיאדה המדריכה הראתה כל מיני וכאלה שהם תוך כידי משחק אז זה בכלל כיף להם..

את יכולה גם לשים אותו על הבטן ולעבור עם שתי אצבעות מצידי עמוד השדרה זה גורם להם להרים ראש ועיסוי עם האגודלים שלך בגב שלו ממש מעל הטוסיק איפה שהגומות ככה נעים להם והם נשארים יותר על הבטן

• תודה בובה!!!

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • נדחפת=]
    אגמי לא הסכימה להרים את הראש בכלל ולכן עבדנו על זה בהדרגה כל יום דקה שתים יותר.
    אני השתמשתי בטיפ מעולה לגלגל חיתול\שמיכה מתחת לבית החזה וממולם צעצוע וזה מאלץ אותם להרים את הראש..
    ולא להתרגש מבכי,זה מראה על מאצץ חמש דקות לא יקרה כלום

• מיכלי, אני עושה את זה, וגם שמה אותו על קלסר, וגם מניחה אותו על הכתף שלי כמו שק קמח אמנם יש שיפור אבל עדיין לא כמו שהייתי רוצה.

תודה מאמי שלי!

• אז תתני לו את הזמן יפה שלי וכל פעם הוא ירים עוד טיפה את הראש.
    אגמי באמת לא סבלה את זה והרימה בקושי והיום חמסה חמסה מרימה מצוין..לאט לאט הוא קטן גם

• אני לא לחוצה מזה, פשוט רוצה לדעת איך לעזור לו...

את מותק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה