הבית שלייי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפוךךךךך!!! אני משתגעתתתת לא מספיקה לעשות כלום עם החופש הזה!! כלים עד התקרה כמעט , זבל שצריך לזרוק בקיצור בלאגן רציני! אני רק מרימה תראש ובא לי לבכות! אמנם אמא שלי באה המוןן ועוזרת אבל טיק טאק המצב חוזר לקדמותו .. כל זה כי פשוט אין לי זמןןןן אני רודפת אחריו 24/7 וזה שאין גן ממש לא עוזר! צפוי לי לילה של נקיונות ככה״נ..שוב! איך אצלכן???
11 תגובות
עמוד 1
  • בואי תיראי את הבית שלי
  • יוווו טניההה זה בול מה שקורה לי אבל בול!!!
    גומיות זרוקות על הרצפה שלטים בקבוק שתיה ריק הכל פשוט הפוך!! אני מתבאסת אפילו להתחיל כי אני יודעת שזה לא יחזיק! זה ממששששש מעצבןןןן ועוד יותר מעצבן זה כשאני קופצת מדי פעם לחברה עם ילד אחד או שניים הבית שלה מבריייקקק לא מבינה איך זה אפשרי
  • כביסה\כלים תעשי בשנץ שלו
    ריצפה תשטפי אחרי שיחזור לגן
    ותלמדי אותו לא ללכלך
  • נכון זה מבאס כי זה אף פעם לא יחזיק מעמד
  • חח מיצוש הלוואי וזה היה ככה קל :( זה בול כמו שטניה מתארת חחחח.. אני מנסה לאסוף אחריו אבל הוא זורק הההכככללל שוב ושוב! עד שאני מתיישבת באפיסת כוחות ופשוט מפסיקה להתייחס, זה נוווווורא קשה..
  • בס"ד

טלינקה גם אצלי זה בד"כ ככה
    אבל בתכלס זה לא הנקיון כמו הסדר
    מסיימים לשחק להשתמש מיד למקום וככה לא מתבלגן
    אצלי בית קטן כל ערב אוספת צעצועים עושה כלים קצת סדא והבית נראה טוב
    מה שכן שונאת לכבס כי המכונה של חמתי והיא תמיד מפקחת לי עליה ועל הכביסה
    מתה כבר שהמכונה שלי תחזור

• מינסתם גם אצלי

• הכל עיניים של הרגל ..
    ואני לא מדברת על ניקיון - אלא על סדר .
    אם אנחנו לא מסודרים לפחות נלמד את הקטנים להיות
    להגיד לו לאסוף אחרי כל דבר שהוא מוציא
    נכון - זה חופש ולא צריך להיות שוטרת אבל מידי כמה משחקים לומר שעכשיו אוספים הכל
    ואמא תעזור לו ..
    ) לפחות שהוא ירים לך ואת תשימי במקום
    או שתקחי קופסא גדולה ושיאסוף הכל לשם ואז תמייני .

ככה הוא גם רואה סדר בעיניים ויודע שככה בית צריך להראות .

• הגיוני שזה יהיה ככה... הילד מתעניין, רוצה לגעת בכל דבר ולזוז בלי סוף... אז כל התשומת לב נופלת עליו ולא על הבית.
    אצלי הבית עוד לא הספיק להתבלגן, כי אנחנו רוב היום לא בבית... מתחילת החג אנחנו אצל משפחה/טיולים, ככה שאיך שאנחנו באים, זה מקלחת ולישון והחדר היחיד שמתבלגן זה האמבטיה.

• האמת,כדי לסדר בית,צריך להשקיע כסף בפיתרונות-איחסון והכל מאוד זול-היום (בייחוד,הכי מאתגר אותי לעבוד עם תקציבים-מוגבלים ואילוצי תנאי-השטח של דירות-שכורות,שאין-טעם להשקיע בתשתית שלהן).

*קופסאות מפלסטיק שקופות בגדלים-שונים.
    *פיתרונות-איחסון: למשל כוורת לצעצועים, קלסרים לניירת וכו'.

כשיש לכל-חפץ את המקום המיועד לו,קל למצוא,להחזיר למקום,לחסוך בכספים,לנקות ביעילות וכו' וכו'....

אז כדי לחסוך בזמן/כסף,צריך להוציא-כסף על פיתרונות-איחסון.

בקיצור- תענוג! בייחוד,בקטע של בטיחות,בשלב בו הקטנים מכניסים הכל לפה ואצל הילדים,שהם מאוד סקרנים ובצדק!
    זוהי אהבתי,אני גם עובדת בכך כשכירה באמצע-שבוע וגם בימי ו' בוקר כהכנסה לבית (אוהבת גם לקבל ביגוד וציוד לתינוקות/ילדים כתמורה או כשהשלמה-נוספת).
    shira

• מתוקה כמו שרשמו חלק חינוך..
    ללמד לאסוף אחרי סיום משחק
    להגדיר איפה שמים כל דבר
    איפה מותר לאכול ואיפה לא
    לסדר את הבית שיהיה מותאם לילד ולא יוכל לזרוק ככה סתם שלטים...
    לעשות כלים /העברת סמרטוט או שטיפה כשישן
    ולא לתת לו יד בלעשות באלגן... אלא להציב גבולות את האמא
    לא קל במיוחד כשהם בבית אבל עם התמדה את תצליחי אט אט סומכת עליך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה