היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני צריכה עזרה.. אגמי הלכה לישון וקמה חמה רותחת,מדדתי לה חום אני רואה 38.8
7 תגובות
עמוד 1
להיות במעקב. לדאוג שהחום יירד. יכול להיות שהשמש היום היתה לה חזקה מדיי אם יש מצב רוח טוב זה כבר טוב!! תעדכני בובית
יש מצב שהשן ויש מצב שהשמש. תעקבי אחריה.
ומה זה אומר שמש ומה עושים?
קודם כל זה שהיא משחקת ומתנהגת כרגיל זה כבר סימן טוב, אבל-אני כן הייתי הולכת להבדק. כי חום גבוה אחרי בילוי בשמש + העובדה שאת אומרת שהיא עשתה טובה ששתתה... יכולים להצביע על התחלה של התייבשות...
תודה בנות עכשיו נגעתי בה והיא לא קרה והבאתי לה לשתות במזרק בבקבטק ובכוס חלק נכנס.. זה טוב.. אגב מים היא לא אוהבת לשתות את החלב שלה היא חיסלה היום
בנות תודה רבה אתמול ב12 בלילה ירד החום ל38.2 ודיברתי עם אחות כללית והיא אמרה שזה בסדר וכנראה שיניים ורק אם יהיה יום בבוקר ללכת לרופא. היום בבוקר אגם קמה בלי חום בכלל555 כנראה באמת שיניים תודה רבה;)
יופי, תודה לאל!
יכול מאוד להיות שזה השיניים...
כשיש חום לי יש כלל: אם הילדה נראית חיונית, מתנהגת כרגיל ושותה מים, אין שום סיבה לדאגה.
היו כבר כמה פעמים שלמיקה היה פתאום חום, אבל היא המשיכה לשחק כרגיל, ורק דחפתי לה כמה שיותר מים (נוזלים בכלל, לא רק מים).
בעונות מעבר, כמו אלו, שיש הרבה ילדים חולים, לא כדאי לקחת לקופת חולים על כל חום, יש סכנה גדולה יותר של הידבקות (מיותרת לחלוטין).
תרגישו טוב... ואגמי מדהימה ומקסימה אמיתית (כמו אמא שלה).