שאלה חשובה מאוד!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות !!!
    שאלה בשביל חברה לא בשבילי
    היא אחרי הפרייה עם בטא מטורפת שבוע 6 בערך
    אמרו לה באולטראסאונד שיש רק שק הריון בלי עובר בפנים
    לפני שבוע ראו מן נקודה כזו בתוך השק הריון ופתאום היא איננה
    נשמע קצת מוזר מישהי עברה את זה ויכולה לייעץ לי? תודה רבה
    [/center]
10 תגובות
עמוד 1
  • אני מאמינה שעם בטא כזאת ההריון תקין
    ושעוד שבוע כן יראו שק הריון עם עובר ברחם...
    בכל מקרה, אולי כדאי לך לשאול את דר' ערן?

• הי חמודה,
    קודם כל תגידי לה שלא תלחץ עדיין שתמתין לבדיקה חוזרת, זה עדיין הריון צעיר מאוד ויכול להיות טעות של הרופא המפענח או מיקום שלא רואים עדיין.. אצלי בשבוע 6 גם ראו בקושי גרגר
    רק עכשיו פירסמה אחת הבנות על טעות של רופא שאמר שאין שק ובבית חולים רופא אחר כן ראה שק!!
    זו אכן בטא גבוהה מאוד מכדי שלא יהיה כלום
  • זו בטא ממש גבוהה
    בטח בדיקה הבאה יראו

• הבטא מצוינת היא צריכה לחכות עוד שבוע וללכת שוב לבדיקה
    בהצלחה
  • תודה בנות יקרות ותיקון לגבי הבטא 43.000!!
    [/center]
  • הבטא ענקית יש מצב לתאומים
  • אני לא רוצה להיזכר אפילו
  • הבטא 43 אלף או 43? רשמת נקודה... ואם בבדיקה רשום נקודה ולא פסיק אז זה 43 וזה נמוך בשביל שבוע 7 ;( .
    ראיתי שהרופא בפורום ענה לך, גם שם רשמת עם נקודה אחרי 43 אז אם זה אמור להיות פסיק הוא בוודאי מוטעה ע״י התוצאה הרשומה.
    אם זה 43 אלף אז זה ממש גבוה מכדי להיות שק ריק, שתבדק שוב

• לי, בהריונות הקודמים ראו את העובר + דופק רק בשבוע 8 ככה שבשבוע יכולים להשתנות הרבה מאוד דברים... כדאי לה להיבדק שוב בעוד שבוע
  • בשבועות הראשונים מאוד קשה לראות דברים. לי לפני כמה ימים נאמר שהרחם שלי ריק לגמרי. בלי שק ובלי כלום וכשהגעתי לבית חולים אז ראו שהכל תקין. אני חושבת שכל עוד אין דימומים אז הכל תקין. שתמתין קצת ותעשה בדיקה חוזרת ועם הבטא 43 אלף אז זה באמת גבוה מאוד ואולי מדובר בתאומים (:
    [url=http://lines.prettywoman.dn.ua]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה