היי בנות- שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לדעת - שעוברים את ההחזרה
    למה צריך להיתכונן נפשית.

האם זה כואב?
    האם זה אותו התהליך כמו בהזרעה?

קראתי איפשהו באינטרנט שבעת ההחזרה קודם שואבים נוזל כולשהו מצוואר הרחם ואחרי זה בעזרת קטטר מחזירים את העוברים..

לי יש טראומה אישית מהצילום רחם מהכאבים שחוויתי בצילום זה היה משהו מטורף קיצוני ברמות ואני מפחדת שייכאב לי באותו מידה ..

מישהי יכולה לשתף אותי בכנות אבל
    מה מרגישים?
    י

11 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    ההחזרה היא ממש כמו בדיקה גניקולוגית !
    אצלי עשו את זה על שלפוחית מלאה .
    הרופא מכניס את העוברים עם צינורית ממש ממש דקה ...
    אני אישית לא מרגישה כלום .
    הרופא פותח את הנרתיק מנקה שם בעזרת צמר גפן ועם הצינורית מחזיר ..
    באמת שזה החלק הכי "כייפי" ..
    בהצלחה
  • ההחזרה זה כלום, צינורית ובום! העוברים בתוך הרחם!
    אני עשיתי על שלפוחית ריקה, זה כלום.
  • היי מותק,
    בעיקרון זה ממש דומה להזרעה כמעט אותו הדבר.
    ההבדל העיקרי הוא שמבקשים להיות עם שלפוחית מלאה. את ההחזרה מבצעים בעזרת אולטרסאונד בטני.
    והסיבה שמבקשים להיות עם שלפוחית מלאה זה בשביל שהרופא יוכל להבחין בבירור לאן הוא מחדיר את צינורית הקטטר שדרכה הוא מכניס את העוברים בדיוק לאן שהוא רוצה.
    מה קורה איתך אגב? עשית כבר אולטרסאונד לראות זקיקים? אני חושבת שאנחנו ממש באותו שלב.
  • היי מותק!!
    אין בכלל מה להששות בין ההחזרה לבין צילום רחם שתי דברים שונים לחלוטין ההחזרה זה כמו בדיקה וגינלית ואיך שהבנות פה הסבירו לך אל תדאגי ממי זה לא כואב בכלל מקסימום אי נוחות לכמה דקות שיהיה בהצלחה!!!!!
  • שאבו לך ביציות?
  • בנות יקרות ממש תודה לכן הרגעתם אותי ממש
  • היי מורן אהה אנחנו בשלב דומה אבל לא באותו שלב.
    אני כבר מזריקה פיוריגון מיום שני שעבר ויום לפני שהתחלתי גם פיוריגון הזרקתי דקא שאותו אני מזריקה במקביל לפיוריגון.
    עשיתי היום אולטרסאונד ודם, ראו שני זקיקים מובילים בכל צד והיא אמרה שיש עוד הרבה קטנים. ביום שלישי אני צריכה ללכת שוב לדם ואולטרסאונד.
    בעזרת ה' יהייה בסדר.
    בהצלחה בובה
  • הבנתי אותך
    יש לנו בידיוק אותו פרוטוקול
    אני ככל הנראה אתחיל להזריק פיוריגון ביום חמישי הקרוב ....

את אחרי פרוטוקול קצר שלא הצליח נכון?
    ומוקפאים לא נותרו לך מהפרוטוקול הקצר?

הם אמרו לך בערך מתי לדעתם תעברי את השאיבה?

• אני אחרי פרוטוקול קצר שלצערי לא הצליח. מהקצר הפרו סהכ ארבע ביציות כלומר ארבעה עוברים כשכולם היו באיכות הכי טובה - שמונה תאים ללא שברים. החזירו לי עובר טרי אחד ואחריו שניים מוקפאים. שני הטיפולים לא הצליחו לצערי ונשאר לי עוד מוקפא אחד. הרופאים החליטו לעשות סבב חדש של טיפול כשהמקופא עדיין אצלם כמובן.
    בכל מקרה, לקחתי גלולות במשך שבועיים מהיום השני למחזור וביום השלישי מסיום הגלולות הזרקתי דקא פעם אחת ויום אחכ פיוריגון ודקא שאותם אני צריכה להמשיך עד יום שלישי לפחות ואז אחרי הדם והאולטרסאונד יגידו לי איך להמשיך. לא אמרו לי מתי השאיבה לדעתם והאמת שלא שאלתי. אבדוק בשלישי אם יש השערה לזה פחות או יותר.
  • הבנתי אותך ..

אני מאחלת לך מכול הלב טיפול אחרון ומנצח!!
    ובסיום 9 חודשים שתיזכי לתינוק שלם ובריא אמן!!
  • תודה מותק גם אני מאחלת לך טיפול אחרון ושתתבשרי בהריון תקין אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה