טסיות דם נמוכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    אני בהריון שני שבוע 32. מספר הטסיות דם שלי יורד כל שבוע ונכון לשבוע שעבר עומד על 85. גם בהריון הקודם הספירה היתה נמוכה ועלתה לבד ל101 ממש לפני הלידה. נשלחתי למרפאת הריון בסיכון גבוה (שסגורה עקב החג לכן עוד לא הלכתי) אני גם מעוניינת ללדת בקיסרי מסיבות שונות. הבנתי שאפשר להעלות את הספירה עם סטרואידים. האם יש סיכון לי או לתינוק במתן סטרואידים? ואם יש ירידה הדרגתית נוספת האם כדאי להקדים את הלידה כדי לעצור את הירידה? רק לציין שהספירה תקינה כשאני לא בהריון.
    תודה וחג שמח
    אליאנה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית צריך לבדוק מדוע יש ירידה בטסיות - האם זה רק בגלל ההריון (כך זה נשמע) או מסיבה אחרת.
    לבי השאלות שלך:
    1. לא נותנים סטרואידים כאשר הספירה היא 85, אלא רק בערכים הרבה יותר נמוכים
    2. לסטרואידים יש הרבה מאוד תופעות לוואי
    3. ירידה בטסיות איננה סיבה להקדמת הלידה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה