שאלת בחילות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן
19 תגובות
עמוד 1
  • לי התחילו בשבוע 6

אל תשכחי שכל הריון יכול להיות שונה לחלוטין מקודמו

מזל טוב!
  • יש ועוד איך יש מהתקופה שלנו..חחחחח
    ואני בשוק ומרוצה מאוד ששוב אנחנו פה ביחד ואפילו באותו השבוע נדמה לי..במקרה שלי אני אדע את השבוע המדוייק רק בשבוע הבא, קצת קשה לבדוק עכשיו כי המחזור שלי לא סדיר אז כנראה ימדדו לפי בטא וגודל העובר, פשוט הוא נורא קטן עכשיו..אני גם בערך שבוע 4-6..
    גם לי עדיין אין בחילות והקאות אבל לפעמים אני מרגישה שהפה שלי מתמלא רוק ונהיה רדום כזה..כנראה מתחילות בקרוב..בהריון של רן בשבוע שישי התחלתי להקיא וכל הנלווה לזה..כרגע יש לי פשוט עייפות טוטאלית וכאבי בטן..
  • שירין!!! את מהתקופה שלי?
  • ישר כשנקלטתי.. ככה גיליתי
  • חמודה, גם אני שאלתי את השאלה הזאת בתחילת ההריון הנוכחי. הפעם הבחילות החלו משבוע 10 בערך
    צריך רק לחייך!
  • כן היה לי כינוי אחר כבל איבדתי אותו מזמן
  • שבוע 6 או 7

• בהריון הקודם הבחילות התחילו משבוע 7-8
    ובנוכחי - לא היו בחילות

• בשבוע 6-7 החלו הבחילות
    צוצית יקירתי, ראשית מזל טוב!
  • יוווווווו איזה כיף לשמוע
    שיהיה בשעה טובה והמשך קל ותקין

• בשעה טובה
  • היי
    אולי הפעם זו בת??? סתם זו אמונת "סבתא", זה בטח לא ממש משנה...
    ואני זוכרת אותך, אפילו זוכרת שכשהיית בחודש 9 בהריון ראשון איזה לילה אחד נקרענו מצחוק, לא זוכרת ממה (לדעתי זה היה פסח...)

• לי התחילו משבוע 6 ועד שבוע 14 בערך הייתי מקיאה עשרות פעמים עד שבסוף אושפזתי עם היפרמזיס:/ חחח.. אבל לאחותי למשל לא היה שום בחילות ושום הקאות. רק פעם אחת בסוף ההריון..
  • זהו ההריון הראשון שלי
  • אין לי מושג מה זה בחילה בהריון......
    אבל שימשיך קל ותקין!!!!!!!!!

• יווווווווו כמה בנות כאן אני זוכרת!!!

ויל - נכון, זה היה בגלל "החצי השני" של יערה... באותו היום ירדו לי המים חחח

• אני .וכרת ממש במעורפל
    זה השתלם כי ילדת... !

• תודה בנות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה