התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר נכנסתי לחודש תשיעי
    אני מתכננת להשאיר את מאי במיטת תינוק כי היא עדיין קטנה - בת שנה וחודש
    ולהשתמש בעריסה שקיבלתי לחודשים הראשונים, השאלה היא אחרי שהעריסה תהיה קטנה לתינוקי מה לעשות? אפשר להשכיב לישון תינוק בלול?
    כי חשבתי שאחרי שהעריסה תהיה קטנה אז אני אעביר ללול? זה אפשרי או שזה לא מספיק אורטופדי?
    וחוץ מזה מי יודעת איפה אפשר לקנות מגן ראש למיטה או ללול במחיר שפוי?
    תודה בנות יקרות

7 תגובות
עמוד 1
  • אם המזרון של הלול אורטופדי אז אני לא חושבת שיש מניעה מלהרדים את התינוק שם..כשקניתי את המיטה של רן למרות שהיא היתה מחנות טובה, המזרון שלה נראה לי דק מדיי אז קניתי מזרון אורטופדי ניפרדמחנות אחרת לגמרי ושילמתי עליו אז בזמנו 400 שקל..
    לגבי מגן ראש,יש מחירים שפויים מאוד בחנויות של דתיים..יש כל מיני בזארים עם מוצרי תינוקות, בניהם כמובן מצעים ומגני ראש..יש המון כאלה בירושלים,רחובות בני ברק..אני בטוחה שבכל מקום בארץ ניתן למצוא מקומות כאלה
  • אני העברתי את עמית בגיל שנה ועשר למיטת נוער בגלל שיקיר נולד.. האמת הוא שהוא ממש הסתדר שם
  • אני לא הייתי ממהרת לרכוש לול או מזרן .
    קודם תלדי
    תשתמשי בעריסה 3 חודשים ואז תראי מה קורה עם הקטנה .. היא תיהיה לקראת שנה וחצי - אולי כבר תצטרכי מעבר בשבילה?
    אולי הקטן יוכל לסחוב עוד חודש בעריסה (אפשר גם להשכיר מחנויות לתינוקות)

ובאופן כללי
    ניתן להשכיב לישון בלול .
    רק צריך שהמזרן יהיה אורתופדי

• לגבי מיטה: יש באתר יד 2 (ויש שם קטיגוריה למסירה)+אתר-אגורה: למסירת ציוד בחינם. זה מה שאני הייתי עושה.

ולגבי מגן-ראש,אותו-הדבר.
    אם את רוצה סט: אפשרי לנסוע ללורה-סויסרה בא.ת.אשקלון: עודפים משנים קודמות (סטים-שלימים בעיקר נראה לי),קניתי שם בתשיעי לפני נעמה.
    יש שם סטים-יפיפיים,פשוט קולקציות משנים-קודמות.
    shira

• אני עם מיכל.
    ראשית,
    תלדי בשלום, בזמן הנכון, במקום הנכון...
    והרי יש את העריסה למשך שלושה חודשים.

אחרי כן, תשקלי שוב את האפשרויות.
    זה מה שאני עושה.

נשאר לי עוד חודש עם העריסה,
    ואני עכשיו בודקת את האופציות שלי.

לול תמיד נראה לי כמו פתרון של שהות במשך היום.
    לנו יש לול עץ שאנחנו שמנו אותו בסלון,
    ושם מיקה שיחקה במשך היום.
    עם זאת,
    אני מכירה מישהי שהבן שלה ישן בלול מגיל 3 חודשים עד היום,
    (הוא כבר בן שנה).
    כל אחד מה שמתאים לו.

בהצלחה!!!
  • אני גם הייתי מחכה קצת\
    ואין שום קטע לא להשכיב לישון בלול לפי דעתי
    אי הייתי משכיבה בלול אם לא היתה לי אופציה אחרת
  • תראי לנו יש לול ויש לנו גם מיטת תינוק
    הילדה שלי עד עכשיו ישנה בלול כן עד עכשיו היא בת שנתיים וחודשיים
    במיטה תינוק היא עדיין לא ישנה אולי פעם אחת והיא עדיין ישנה איתנו בחדר
    בכל מקרה אני לא רואה שום בעיה שתינוק ישן בלול!
    בהצלחה ולידה קלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה