היי חמודות שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קצת בלחץ, במחזור הקרוב ( עוד כמה ימים ) אני אמורה להתחיל פרוטוקול של ivf ראשון ועדיין חסרה לי ההתחיבות ממכבי ובדיקת האיידס של בעלי. יש למישהי מושג כמה זמן לוקח לקופה לשלוח התחיבות? ( אני במכבי) . אוף אני ממש מקווה שלא אפספס את החודש בגלל הבירוקרטיה הזאת....

4 תגובות
עמוד 1
  • היית במשרדים של מכבי לבקש את הטופס 17??
    זה משהו שהם יכולים להוציא תוך יום בעקרון!! ואם זה מצריך אישור של רופא בכיר (בגלל שזה טיפול ראשון) אז זה תוך יומיים שלושה גג!!!
    תנדנדי להם בלי רחמים, כשאני הייתי צריכה טופס 17 (גם במכבי) הם עיכבו אותי בגלל ראש קטן שלא בדקו שאכן מגיע לי בתנאים כאלה ואחרים!! ורק אחרי התעקשויות מצידי הם טרחו לבדוק ולאשר. אל תוותרי
    המון המון בהצלחה החודש מתוקה!
  • תודה נשמה, קיבלתי את זה במייל!!!! רגע, טופס 17 והתחייבות זה לא אותו דבר?

• בכללית את מקבלת את זה במקום
  • באמת אוראלי? אני בכלל לא ידעתי והגעתי לשם בפעם הראשונה עם ההפניה מהרופא שלי, אמרו לי שיש בדיקות וטפסים שצריך להביא...חזרתי הביתה ופיקססתי להם אבל משום מה משהו לא עבר בפקס. צילמתי ובאתי לשם ואז הפקידה אומרת לי שזה לא טוב מצולם כי היא צריכה לסרוק את זה ולא יראו כלום... אפשר רק לדמיין את העצבים שעלו בי.... חזרתי הביתה ושלחתי את בעלי כי זה כבר היה מוגזם!!! העיקר זה אצלי והכל נגמר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה