היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אולי חלקכן זוכרות שפתחתי כמה נושאים בדיוק ביום שני עם שאלות שהלחיצו אותי אז בעצת הבנות הלכתי להבדק בצהריים במיון וולפסון והכל היה תקין עם פתיחה של ס"מ אחד מחיקה 60%. אז הבנתי שהלידה עוד הייתה רחוקה. ישר מהמיון נסענו למשפחה של בעלי לסדר פסח וככל שהזמן עבר היו לי צירים יותר חזקים כל 10-12 דק. בשעה 11 חזרנו הביתה וכל הדרך היו לי צירים סדירים כל 5 דק' אז אמרו שנכנס הביתה ניקח תיק ונסע לבי"ח אבל איך שהגענו הביתה הצירים חזרו להיות כל 10-8 דק'. נשארנו בבית, ניסינו לנוח ובלי כל התראה בשעה 2-3 הצירים הפכו כל 3 דק'. ארזנו הכל ונסענו לאיכילוב חשבנו שזהו, זה הרגע! שם חיברו אותי למוניטור, בדקו פתיחה וראו רק 1.5 ס"מ. אמרו לי לכי הביתה אין מספיק פתיחה. רציתי למוווווות. צירים מטורפים כל 3 דק' וללכת הביתה????אחרי מוניטור של חצי שעה נכנסה רופאה נוספת ובדקה אותי שוב וראתה פתיחה כמעט 3 ס"מ. אז אמרו יאללה לחדר לידה! בשעה 6 העלו אותי לחדר לידה בדקו שוב פתיחה 6 וככה כל שעה וקצת עוד 2 ס"מ. למזלי נפלתי על מיילדת ממש ממש ממש מקסימה שתוך חצי שעה אחרי שהגעתי לחדר כבר הביאה רופא מרדים שעשה לי אפידורל והרגיעה אותי מאוד כי פשוט הייתי על סף חירפון מהכאבים.
בלי למשוך את הסיפור יותר מידי, בשעה 13:35 ביום שלישי לפני צאת ערב חג פסח ילדתי את בתי הבכורה במשקל 3050 גרם של אושר בעזרתו של בעלי המדהייייים שהתאהבתי בו פי אלף בגלל התנהגותו שם ומיילדת מקסימה בשם רחל. היום בבית הכנסת בעלי עלה לתורה ונתן לה את השם עדן בגלל הגן עדן שהיא בשבילנו.
20 תגובות
עמוד 1
המוווווווון מזל טוב
איזה שם יפה המון מזל טוב תגדלו אותה בנחת
מזל טוב,סיפוא לידה מרגש בערב החג.. שמחה בשבילכם ועדן שם ממש יפה! גדלו אותה בנחת
מזל טוב להולדת הבן עדן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המון בריאות ואושר!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
איזה יופי!!!
סופינ'קה היקרה, בשעה טובה ומוצלחת את מצטרפת לעולם החדש שנפתח בפנייך, עולם ההורות. אני שמחה בשבילך מאוד! אני גם יודעת שחיכית לרגע הזה מאוד, אז תהני ממנו כי מגיע לך.
מזל טוב, עדן זה שם מדהים!!!
המון מזל טוב תגדלו אותה בנחת
מזל טוב ! תגדלי את עדן בנחת
ואני בטוחה שתמשיכי להיות איתנו ולהנות איתנו גם במהלך הגדילה שלה
בשעה טובה! מזל טוב המון בריאות ואושר . תגדלו את עדן בנחת ואהבה
מזל טוב!!!!!!!
מזל טוב!!! תגדלו את עדן באושר ובנחת!
המון אושר ונחת ועדן שם מקסים
המון אושר ונחת ועדן שם מקסים
עיתוי מדהים סיפור מדהים ושם מדהים!
בשעה טובה!!!
מזל טובבב גדלו אותה בנחת