סרזט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים כששוכחים גלולה אחת? מתי אני מוגנת שוב? שכחתי לפני יומיים ערב אחד לקחת כי נירדמתי מוקדם. המשכתי כמובן לקחת כרגיל אבל מתי אפשר שוב להיות רגועים?

10 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך

• אני פעם ראשונה שומעת שצריך לקחת את השתיים יחד
  • כשאני שוכחת אני לוקחת בשנייה שאני נזכרת..
    גם אם זה שעה לפני שאני צריכה לקחת שוב..

אני שכחתי להביא איתי לליל הסדר!!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אסור לקחת שתיים ביחד!!!
    אם שוכחים, אפשר לקחת יום אחרי, בתנאי שיעברו 12 שעות לפחות בין הגלולות.
    אז לך זה לא רלוונטי. שכחת - שכחת. לא נורא. אני חושבת ששלושה ימים אחרי זה את כבר מוגנת.

• • פספוס גלולות בשבוע הראשון– אם שוכחים גלולה בשבוע הראשון אחרי הדימום, יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף כמו קונדום למשך שבוע.
    • בגלולות פרוגסטרון בלבד- יש לקחת בשעה קבועה, כך שאם מפספסים גלולה, צריך להשתמש באמצעי הגנה נוסף במשך שבוע.
    • גם הקאה במהלך שעתיים לאחר נטילת גלולה נחשבת פספוס. צריך לקחת גלולה נוספת מיד כשמרגישים יותר טוב. אם ההקאות נמשכות, יש להתייעץ עם רופא, ובכל מקרה להשתמש באמצעי הגנה נוסף. שלשול שנמשך מעבר ל-24 שעות אף הוא פוגם ביעילות הגלולה.

• תוכלי לשוב ולהיות רגועה כשתהיה לך בת בבטן
  • לינברי, מתה עליךךךךךך!!!!
  • גם אני שכחתי שתי גלולות השבוע! ואני אף פעם לא שוכחת! יצאנו לטיול וכנראה שבגלל הארגונים שכחתי לקחת ביום שלישי וגם שכחתי לקחת את הגלולות לטיול אז גם ביום רביעי לא לקחתי ואפילו לא שמתי לב, ביום חמישי בערב אני באה לקחת את הגלולה וגיליתי!!! (ואני הייתי במקווה ביום ראשון...)
    מתי תיהיה שוב מוגנת?, נראה לי שבועיים או עשרה ימים!
    רותי

• לי פעם אמרה הרופאת נשים (לא יודעת אם זה תופס לגבי הסרזט) שאם שכחתי לקחת אחת למחרת בבוקר אני לוקחת אחת ובערב רגיל אחת...
  • טוב אנחנו בשבוע הפסקה.
    באסה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה