צריכה עזרה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הטוסיק של שיאל בורדו ממש והיא צורחת על מה אתן ממליצות משחה מעולה עם תוצאות!
    או ללכת לקופח אני בחיפה האם יקבלו אותנו עם כרטיס של ק.חולים
    אני בכללית
    ממש תודה

17 תגובות
עמוד 1
  • אגיסטן וכבר לאחר מספר שעות רואים הבדל. תמיד שוכב לי בבית למקרים חריגים של פריחה או גירוי של העור. גם אצלי אם יש שפשוף זה עוזר תוך מספר שעות.

• אינוטיאול

• תקשיבי לדוקטור לתפרחות חחחחחח
    את הולכת לסופר פארם וקונה אכיסטן בייבי ואינטיול
    ואז הולכת לסופר וקונה שמן זית וקורנפלור
    בוקר צהריים וערב - 3. פעמים ביום מורחת אגיסטן ועליו את האינטיול - ככה שפכטל יפה
    ובין לבין את מורחת על הטוסיק שמן זית
    כמובן מנסה להמנע ממגבונים ורק שוטפת במים
    כמה שעות והכל טוב יותר

• אבל בנות , אגיסטן זה לא לפטריה?
    אני יודעת שאסור להתשמש הרבה פעמים ביום ומעל ל 3-4 ימים

אני ממליצה על אנוטיול

• היי
    תודה בנות פעם קודמת שזה קרה הרופאה אמרה לי שאגיסטן זה קר אם יש פטרה
  • אני מכירה את האגיסטן והוא מעולה.חוץ מזה יש משכה מעולה נגד תפרחת חיתולים של חברת וולדה veleda עם צמח קלנדולה והיא מעולה ליום יום בשביל למנוע מיקרים כאלה או גג משכת אורה.. כל שער המישכות לא אהבתי בכלל..
  • לשים טלק ולאוורר את האיזור
    צריך רק לחייך!
  • מה שלנו עזר זה לאוורר , לא להשתמש במגבונים אלא לנקות במים חמימים וצמר גפן ולמרוח משחה בשם אוילביול.

• אל תקשיבי לא צריך
    תאמיני לי 2 בנות שסובלות מתפרחת
    אין חכם כבעל נסיון (רע ומר במקרה הזה)

• אצלי,כשיש קקי,תמיד בשוטף (אני לא-סובלת מגבונים): מים+צמר-גפן (לתינוקות: קערת-מים חמימים על שידת-ההחתלה,אח"כ כשגדלים: בכיור),ניגוב עם מגבת וטלק.
    אין אצלי מישחות לשוטף+מגבונים.
    בעלי אוהב להשתמש במגבון,רק כדי להסיר את הקקוש בהתחלה,אני אפילו בנק'-ההתחלה הזאת,משתמשת בצמר-גפן ומים.

אני מקדימה את התפרחת בשיטה-הזאת.

מתי רואים אצלי יותר אדמומיות? כשיורדת לי תפוקת-החלב.
    shira

• כבר המליצו מקווה שמשתפר בריאות
  • שלום לאמא של שי אל,
    תפרחת חיתולים היא תוצאה של לחות מוגברת שיכולה להיגרם מכמה סיבות כמו: חיתול שלא הוחלף שעות ארוכות, שלשולים, צואה בעלת מרקם חריף במיוחד או חיכוך.
    במקרה כזה מומלץ לזנוח את קרמי ההחתלה היומיומיים שנועדו בעיקר למניעה,ולטפל באמצעות משחה ייעודית לטיפול בתפרחת חיתולים,לדוגמא:
    InotyolBepanten או Desitin או קרם החתלה מבית לייף פרופשיונל.

שימו לב לפני מריחת המשחה הטיפולית חשוב לשטוף את האזור במים, או לחילופין אם זה לא מתאפשר ניתן לנגב עם קצת צמר גפן טבול במים לנגב.
    השטיפה צריכה להיעשות באמצעות אל סבון עדין במיוחד ורצוי כזה שמכיל חומרים מרגיעים כמו אלו-ורה,קלנדולה, ושמנים. כמו כן, ניתן להחליף את הסבון בשמן אמבטטיפולי, היוצר שכבה שומנית המגינה על העור הפגוע.
    במקרים בהם מופיעים פצעים, עור, אדמומי ומגורה בצורה קיצונית או כל בעיה חריגה
    ישלהיוועץ עם רופא מומחה.

בברכה
    רוקחת סופר-פארם
  • פששש .. תראי איזו תשובה קיבלת ....

מה עזר בסוף? במה משתמשת?

• פששששששש סחטין איזו תשובה
  • אמנם הגעתי קצת באיחור אבל חייבת לתרום לדיון...
    בייבי סקין של מורז אחרי כל החלפה של החיתול (משחה טבעית) זה סוג של טיפול מונע, או לפחות לי זה עוזר...
    ומתי שאפשר - להוריד את החיתול ולאוורר בחוץ, באוויר. אפשר סתם במרפסת או הכי טוב בחוף הים...
    אני מאשימה את הגננות שלא מחליפות חיתול בזמן

הללוש ודינוש היפים שלי
  • אינוטיול

• אני אוהבת את ״אורה״ זה על בסיס שמן זית
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה