כאבי מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר ושבוע טוב,אני בהריון ראשון בשבוע 36 בשבוע האחרון אני מרגישה פתאום באמצע הלילה ממש מתוך שינה כאבי מחזור חזקים בבטן התחתונה ..וכשאני קמה הולכת לעשות פיפי חוזרת לישון ובבוקר כשמתעוררת אין זכר לכאבים .אציין כי הבדיקה האחרונה שערכתי היתה הערכת משקל בשבוע 33+3 הערכה של 2.380 קילו.בדיקות דם ותרבית תקינות בשבוע 34 ..מה זה יכול להיות ? האם תקין לשבוע שאני נמצאת ?או שרצוי להבדק?עוד דבר ..נמצאה בבדיקת אולטרסאונד רגילה בשבוע 24 הרחבה דו צדדית של אגני כליות עובר ממין נקבה ההרחבה היתה 9.5 בשני הצדדים מאז היתי במעקב אחרי הכליות כל שבועיים בבדיקה האחרונה נמצא כי צד ימין ההרחבה היא 8 וצד שמאל 6 ..איך מוגדרת ההרחבה הזאת והאם זה מעיד על שיפור ?אציין כי לא ביצעתי שקיפות ,סקירות ,חלבון עוברי וכו׳..רק אולטרסאונדים רגילים ..מה עלולות להיות ההשלכות לכל הנ״ל? תודה רבה וסליחה על השאלה הארוכה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כאבי מחזור חזקים יכולים להיות סימן מקדים לקראת לידה ו/או צירים
    זה לא אומר בהכרח שהלידה קרובה אלא זה אומרת שהיא מתקרבת
    כדי לדעת זאת רצוי לעשות מוניטור (בכדי לראות אם יש צירים) ולבדוק וגינלית (בכדי לדעת אם יש פתיחה)

באגני הכליות אכן יש הרחבה קלה, שהשתפרה במעט.
    הרחבת אגני כליות יכולה לנבוע מסיבות שונות ולהיות קשורה לדברים שונים - רצאה היריעה מלהרחיב על כל זה דרך הפורום

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה