הצילו עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!!! ביתי בת חצי שנה בקושי ישנה בלילה לוקח לה זמן להרדם ומכל רעש קטן מתעוררת. היא מתעוררת בבוקר בין שמונה לתשע בבוקר לאחר מכן ישנה עוד עשרים דק בערך באחד עשרה ובאחד וחצי שנת צהריים פעם חצי שעה פעם שעה ופעם זה יכול להיות שעתיים ושוב ישנה לעוד עשרים דק בין חמש לשש ובשמונה בערב מתחיל סדר השינה ללילה שמסתיים באחד עשרה בלילה בערך ובמהלך הלילה מתעוררת מכל רעש קטן. היא מתקשה לישון במיטה שלה ורק כשהיא במיטה שלי ואני איתה השינה שלה טובה בכל שעות היום. מה אני צריכה לעשות? או מה אני עושה לא בסדר? לא הגיוני שילד בגיל הזה לא עייף ובקושי ישן.
4 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון אל תישברי וזה מצויין שאת הרגלת אותה למיטה שלה. ככה יניה לך קל יותר בעתיד וככה גם הבטחון העצמי של הילדה יהיה תמיד טוב.
    גם הבן שלי היה יושן בדיוק כמו שאת מתארת ובערך בגיל שמונה חודשים הוא התחיל לישון לילות שלמים. בגיל חצי שנה הייתי משתדלת להרדים אותו רק פעמיים ביום ולתת לו לסחוב עד הלילה. הוא היה יושן שעה וחצי בכל פעם ואז היה נירדם יחסית מוקדם בלילה ומתעורר אולי פעם פעמיים בגלל מוצץ..
  • לי נראה שהיא ישנה יותר מידי במשך היום... גם אם זה 20 דק' זה משפיע עליהם

• אני חושבת שהאתגר הכי גדול הוא להרדים ילד-בכור.
    כי הנטיה היא להתחשב ולהיות בשקט-מוחלט ואז כל רעש מפריע ומתעוררים מייד.
    פעם ביקרתי בדירה-חדשה,בית-משותף,הכל אקוסטי,לא-שומעים כלום,דממה,וילדה התקשתה להירדם,כי כל רעש-קטן הפריע לה להירדם.

למזלי אנחנו גרים בדירות-קרקע בקטע-הזה ואף-פעם אין שקט-מוחלט: ישנו רעש מהרחוב: עבודות-תחזוקה,אוטו-זבל וכו'.
    יש לנו 2 כלבות,שיכולות לנבוח.
    זה מה שעזר להירדמות-שקטה. נשמע פרדוקס,אז ך מה שעוזר אצלנו.

אולי שווה לנסות להרדים עם עגלה,לאחר טיול בפארק,ע"מ שתתרגל לרעש-הרחוב?

אני לא-השתמשתי כמעט בכלל עם עגלה עד כה עם שירה.
    ילד-שני זה יותר קל,חמסה,שמים במיטה וזהו..חמסה.
    יש מובייל וזה גם עוזר,שהילד יעסיק את עצמו,תני לה צעצוע ביד.
    shira

• היי קרולין,
    גם אני חושבת שהיא ישנה יותר מדיי במשך היום.
    במידה והילדה הייתה במסגרת (פעוטון / משפחתון),
    היא הייתה מתרגלת לשינה רק פעם אחת בצהריים,
    מהשעה 12:30 ועד 14:00 , וזהו.
    זה יוצא ככה שיש שנת צהריים רק פעם אחת ביום,
    אם כי יחסית ארוכה (במשך שעה וחצי),
    ואחרי כן חשוב "למשוך" אותה עד הערב ללא שינה,
    כדי ששנת הלילה תהיה רציפה ועמוקה.

אני מרדימה את שתי הבנות בערב בשעה 19:00
    ואחרי יום גדוש באטקרציות וחוויות,
    הן ישנות עד הבוקר לרוב, ללא הפרעות מרעשים. חיצוניים
    אחרי ההירדמות בעלי ואני לא מקפידים על השקט,
    אבל הן עייפות מאוד, ולכן לא מתעוררות.