היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאיזה גיל התחלתן לתת שוקולד? תמיד היו לי חששות לגבי זה... אם זה בריא לשיניים ובכלל... תודה
12 תגובות
עמוד 1
אני לא נותנת הרבה שוקולד,
התחלתי לפני גיל שנה אבל ממש טעימה על האצבע
עוגיות מצופות שוקולד - לעיתים נדירות
אבל על בסיס יומיומי אני לא נותנת
שוקולד לא כזה נורא, בעצם כל מה שיש בו סוכר לא בריא לשיניים. פשוט מקפידים לצחצח ולא לתת הרבה.
אה, ומזל טוב!!!!!!!!!!!
היי תודה...
לגבי השוקולד, אני נותנת טיפונת על האצבע וגם לא תמיד, אבל כל פעם זה מציק לי שהיא אוכלת את זה
גם לי יש רגשות אשם לגבי נתינת שוקולד
אבל האמת היא משאי אפשר להימנע מזה לנצח, וכל עוד אני יכולה לשלוט בזה אני לא נותנת הרבה...
לעיתים נדירות, אני נותנת פרוסה עם שוקולד שאני ממש מיואשת שהיא לא אוכלת כלום
עד גיל שנתיים רן לא ידע בכלל מה זה שוקולד אבל אז המשפחה של הגרוש שלי התחילו לשבור את כל הגבולות שאני הצבתי ובזה נגמרה השמירה הקפדנית שלי בכל הנוגע למתוקים. הילד התחיל לבקש ולדרוש וגם בגן הכריך עם השוקולד חגג בכל צהריים. הימים האלה עוא מקבל חטיף שוקולד על התנהגות טובה כפרס אבל לא יותר מזה..
לא זוכרת מתי הבאנו לו לטעום שוקולד פעם ראשונה...
הוא אוכל כל מיני ממתקים מידי פעם...אם זה שוקולד או משהו אחר. הכי חשוב זה שהכמות תיהיה מוגבלת
נתתי בפעם הראשונה שוקולד כקובייה מארומה בגיל שנה + אבל עוגות שוקולד וכד' אכלה כבר בשנה .
בבית ככה אני לא נותנת לה שוקולדים אבל מידי פעם באירועים אוכלת פסק זמן או קינדר בואנו זה בלתי נמנע אני זוללת בהריון והיא גם רוצה
אני לא מאמינה ב"למנוע" משהו, כי בסופו של דבר זה יצור את התופעה ההפוכה - חזירות.
אני זוכרת שבתור ילדה, ההורים שלי לא הכניסו הביתה ממתקים כלל! גם בימי הולדת ובחגים היינו מקבלים קרקרים, פירות יבשים - ובמקרה הכי חריג - עוגה קנויה.
לבסוף, כשגדלנו אחיותיי ואני, נוכחנו לדעת שבכל הקשור לממתקים, פיתחנו גינונים חזיריים לצערי. אני לא מתכוונת לעשות כך גם לילדים שלי.
כמו שאמרה מיצי - הכי חשוב זה המינון. מיקה שלי שתהיה בריאה, אוהבת שוקולד מאוד, ואף דורשת אותו כל הזמן (היא קוראת לזה "שוקה"), אבל אני מגבילה בשתי קוביות, ורק פעמיים שלוש בשבוע, אחרי האוכל.
ובהקשר הזה אני חייבת לציין משהו. דוגמה אישית היא גורם חשוב מאוד!!! הרי לא יתכן שאני אמנע מהבת שלי שוקולד, אבל אוכל אותו בעצמי, ועוד מול העיניים שלה. בימים אלו ממש החלטנו להגביל במשקאות מתוקים (שגרמו למיקה לא לרצות לשתות מים), ולקחנו על עצמנו לשתות כולנו מים בבית, כדי לשמש לה דוגמה אישית.
וואו...ממש כבר לא זוכרת מתי נתתי לה בפעם הראשונה, אבל זה בטוח היה אחרי גיל שנה, כי עד אז אפילו במבה לא נתתי לה...אבל מה שכן, אני מגבילה אותה לממתק/חטיף אחד ביום, אחרי הארוחה.
מאוד מאוד מסכימה עם ג'ף!!!! בכל מילה ומילה
כן גם אצלי מוגז - אין שאלה בכלל .. גם אם נשתה לידה לא אתן לה! אבל אני תמיד דואגת שיהיה לה תחליף
למשל במסעדה בעלי יזמין מוגז אז אני אזמין תפוזים או אשכוליות שיהיה לה מה לשתות
לפעמים גם "לא" היא צריכה להבין לא תמיד מקבלים מה שרוצים
ביום הולדתי גיל 10 ח' היא טעמה מהעוגה שלי ואז בגיל שנה היא טעמה מהעוגה שלה... ואנו לא מכניסים בדרכ ממתקים הביתה חוץ מפורים... היא יודעת שאצל סבתא (אמא שלי בשישי שבת שאמא ואבא אוכלים חתיכת עוגה גם היא אוכלת... וממתקים אפשר במידה ומדוגמא אישית כמו שרשמו כולן בלי לחסוך...