היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי הבנות מי מיכן שלוקחת זריקות,מתי מתחילים איתן?באיזה יום למחזור בדרכ אני שוב קבלתי מחזור לאחר סבב3 ולא מוצלח של איקקלומין ואובטרל הרופא אמר שבפעם הבא. אקבל זריקות,הבעיה שהיום אני ביום ה3ואין רופאים אלא רק ביום שלישי שיוצא היום ה5... האם הפסדתי החודש טיפול לדעתכם?? תודה על העזרה וחג שמח!!
8 תגובות
עמוד 1
היי ממוש! רוב הפעמים התחלתי ביום ה 5 כך שאת יכולה להיות אופטימית, תקבעי כבר עכשיו תור!!! בהצלחה!
כמו שאני יודעת גם את הזריקות מתחילים ביום ה-5 למחזור
בהצלחה!!!
תודה רבה יפות שלי!!אני אופטימית בזכותכן! איך איתכן מתקדם עם ה ivf??
בשורות טובות !!!!
ברוך השם מתקדם יפה מאוד בנתיים ... עדיין בשלב של ההזרקות..
ויום חמישי הקרוב אני מתחילה את השלב השני של הטיפול בנתיים השד לא כזה נורא כמו שחשבתי
היי תותי גם אני מתחילה עכשיו עם הזריקות אחרי 3 סבבים לא מוצלחים של איקקלומין אני צריכה לקבל כל רגע ואז הרופא אמר להתקשר אליו כדי שהוא יגיד מתי להתחיל להזריק וגם אמר שאם יפול בחג לא נורא כי גם ככה מתחילים רק אחרי כמה ימים מהמחזור את מתחילה גונל?
שיהיה בהצלחה לכולנו החודש!!!
יופי לשמוע אוראלי, הלוואי שהחודש יצליח!!!
היי מיטלוש אני רק מחר ניפגשת עם הר4ופא ואז אדע מה מתחילים....אעדכן מחר. את קיבלת גונל? הבנתי שיש את זה או פיורגין...
בע"ה שיהיו בשורות טובות!!
היי אני עשיתי שני סבבים של זריקות פיורגון והזריקות התחילו ביום ה 5 ופעם שניה התחלנו ביום ה 3. אז אני לא יודעת אם זה משנה קראתי באינטרנט שבדרך כלל מתחילים להזריק בין היום ה 3-5. בהצלחה!!!!!