תקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתה לי תקווה קטנה החודש,
    איחור- 4 ימים.
    הגיע היום של המחזור והתרגשות גדולה שהוא עבר בלי טיפת דם,
    וככה 3 ימים אחריו, התחלתי להרגיש כאבים בחזה, בחילות, אפילו ערכנו בטעות בשולחן חג 1 יותר.
    ( אולי לאליהו הנביא ואני בתוכי אמרתי כן, אחד יותר לתינוק שבתוכי) היה לי גם יומולדת באותו יום שהייתי צריכה לקבל ואמרתי יש קיבלתי מתנה מה׳.
    ואז הרגע שנכנסתי לשירותים וראיתי כתם דם,פה נשברתי בכיתי ובכיתי..
    דיי מה ביקשתי להיות בהריון ולסיים אותו בע״ה עם תינוק בריא ושלם!???
    אני רק שומעת סיפורים על הורים שנוטשים... אז ה׳ למה להם?? למה לא לי שאני רוצה ויכולה לטפל בו ולתת לו בית חם והמון אהבהה..
    מקווה שזה תחילתו של ההריון.
    תודה למי שקראה
6 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך בעזה הריון תקיון וסקסי עוד החודש
    מחזיקה ך מליון
  • מאחלת לך בעזה הריון תקיון וסקסי עוד החודש
    מחזיקה ך מליון
  • הי חמודה,
    מבינה אותך לגמרי, לקח לי כמעט שנתיים להכנס להריון וזה לא היה קל בכלל. קשה להבין למה אלה שלא שומרים- לא רוצים את הילד שלהם מקבלים בקלות בזמן שאנו שכל כך רוצות...
    אבל ברוך השם הגיע הרגע שבו ה׳ בירך אותי
    בעזרת השם הוא יברך גם אותך באוצר נוסף לאוצרית שבבית
  • שני , את פשוט מדהימה!
    אני מאחלת לך בקרוב מאוד הריון תקין משעמם ובידיים מלאות!!!!!!!!!!
  • שני מתוקה ריגשת אותי מאוד
  • תודה רבה בנות..
    חג שמח לכולן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה