סקר-האם מאז שהפכתן לאמהות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ישנתן מחוץ לבית בלי הילדים? מה אתן חושבות על זה פעם ב..?
19 תגובות
עמוד 1
  • ישנו לבד פעם אחת כשנסענו לחתונה בצפון, השארנו את ליאל ויונתן אצל ההורים שלי ונשארנו לישון אצל חברים (לא היה בא בחשבון שחוזרים הביתה אחרי יום עבודה, גמורים ועייפים מהגולן).

אין לי בעיה להשאיר אותם, רק שהם לא ישנים כל כך טוב, וזה לא הוגן כלפי ההורים אם נשאיר אותם. אני מפרגנת וחושבת שה מאוד חשוב אם יש מישהו שסומכים עליו להשאיר אותם ולנסוע לבד!
    רותי
  • כל עוד את סומכת על הבן אדם ששומר על הילד שלך א אין שום בעיה ולא צריכה להיות מניעה, אין צורך גם להרגיש אשמה או משהו כזה..אני בדעה שעם כל הכבוד הגדול ועם כל האהבה שלנו לילדיינו, אבל אנחנו גם בני אדם וכל אחד זקוק לפעמים להחליף אוירה..גם לצאת מדי פעם לבלות ולהשאיר את הילד עם ההורים או עם אחות, או אפילו מטפלת זה לא כזה נורא..אני לוקחת את הדברים בפרופורציות הנכונות ובזכות זה הספקתי להנות הרבה גם אחרי לידת הבן הבכור שלי
  • כן, ישנתי בבית חולים
  • תלוי באיזה גיל . פעם ראשונה הייתה שאיתמר נשאר רק עם אבא שלו ואני הייתי מחוץ לבית בשישי שבת כשאיתמר היה בן כמעט שלוש . אני חושבת שגיל אידיאלי זה גיל כשילד כבר מבין שההורים לא נטשו אלא יחזרו עוד מעט . או בגיל ממש קטן כשמה שהכי חשוב לתינוק שכל הצרכים שלו יתמלאו על ידי דמות חשובה וחיובית וכמובן באהבה
  • אני חושבת שזה בסדר גמור, לפי דעתי גם לא להזניח את הזוגיות ולכן חשוב אם מתאפשר לנסוע לנופשון קצר לפחות פעם בשנה לבד עם הבעלול.

כמובן שרצוי לנסוע לזמן קצר אם יש ילדים קטנים מאוד, וכשהם מבינים ניתן לנסוע לזמן קצת יותר ממושך.
    שנה שעברה התאומים שלי היו בני 5 , אני ובעלי טסנו לארה"ב למשך שבוע... הילדים היו אצל הסבתות , נהנו מכל רגע.... כמובן שדיברנו איתם דרך הסקייפי כל יום .... נהנו מאוד לקבל כשחזרנו את שלל המתנות
  • בטח שכן!!!!!!!

בגיל חודש עזבתי אותה עם אמא שלי ונסענו לחתונה של אחות של בעלי באילת .
    אז כבר ישנו לילה וחזרנו על הבוקר
    מאז - חופשי חופשי!!! היא ישנה חופשי אצל סבא וסבתא מ 2 הצדדים
    ולפעמים בעלי לוקח אותה לבד לאחיו בנתניה או להוריון באילת ואני נשארת לישון לבד

עם כל האהבה ועם כל הפינוק
    צריך גם להיות לבד מידי פעם ולהתרענן
    זה עוזר ותורם

ואני לא מהאמהות החרדתיות
    סומכת על מי שמטפל בה

• שלוקאס היה בן חצי שנה הוא ישן אצל ההורים של בעלי ללילה כי הלכנו להופעה של בון ג'ובי.
    היו לי מזה רגשי אשמה שלא העזתי לעזוב אותו עד שהוא לא היה בן שנה וחמש ואז טסנו אני ובעלי לסופ"ש בקופנהגן - האמת שהוא די כעס עלינו כשחזרנו.
    אבל מאז אין לי בעיה להשאיר אותו אצל ההורים של בעלי לפעמים שאנחנו יוצאים.

• אני חושבת כמו מיכל

• הודעה שבאה בדיוק בזמן :)
    אני לא השארתי, בעלי כן (מילואים). אני השארתי אוותו רק עם מטפלת כדי ללכת לעבודה או עם סבתא ל 3 שעות גג.
    אבל... עוד 3 חודשים יש לנו נופש מהעבודה ל 4 ימים!!!!! שלושה לילות ואני מתה מפחד....

• אני לא מסוגלת להיות בלעדיה...

וזה לא שאין לי על מי לסמוך או שאני חרדתית. ממש ממש לא.

אני לא מסוגלת לעזוב אותה ולא מוכנה לנסוע בלעדיה לכמה ימים.

פעמיים לא ישנתי איתה: פעם אחת נסעתי עם אחותי לשישי שבת לטיול בצפון, היה לי כ"כ קשה הלכתי למות, היה לי קשה להנות.. אופק הייתה אצל אמא שלי.

פעם שנייה אני ובעלי הלכנו לחברים והיא נרדמה אצל אמא שלי אז השראתי אותה שם..

• כשהיה קטן הייתי משאירה אותו מדי פעם אצל אמא והולכת לישון בבית.. פשוט הייתי עייפה וזה הקל עליי..
    כיום אני כבר לא עושה את זה.. גם כי לאמא שלי אין כ״כ חשק לזה וגם כי למדתי לחיות עם זה שעייפים.. חחחח..
    אבל מבחינת לצאת לחברים וכו׳ היא תמיד שומרת גם אם זה עד השעות הקטנות של הלילה ( מה שברוב המוחלט של המקרים לא קורה)
  • לי היה מאוד קשה להפרד עד גיל 9 חודשים הייתי ממש מחוברת אליו בדבק.
    יצא שהיתי חולה ואושפזתי לכמה ימים בבי"ח וככה נאלצתי בעל כורחי להפרד ממנו. אבל בעלי סיפר שהוא הסתדר מצויין. כנראה שזה רק קושי שלנו.
    שבוע שעבר פעם שניה בפסח בעלי לקח אותי לחגוג יום הולדת בצימר בצפון, והוא הזמין לי מסאז' מפנק בספא פסטורל. מאוד נהנתי, טיפה דאגתי אבל אני יודעת שכשהוא עם חמותי הוא בידיים טובות מאוד!!!

בריאות ואהבה!
  • לא יצא לי
    כרגע לא מצליחה לחשוב על זה נראה לי מוקדם
    בספטמבר אנחנו אמורים לטוס לאחותי בקנדה והחלטנו לא לקחת את הילד ולהשאיר לחמותי כי גם ההורים שלי טסים
    אני מתחרפנת מרוב מחשבות ויסורי מצפון
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• השארנו את 2 הגדולים פעם אחת לשבת לחמי וחמותי..יותר לא...
    אני דווקא כן בעד להשאיר לא יקרה כלום....לא יוצא לנו לסוע כ"כ וכשיוצא בחופש אני רוצה לקחת אותם שיהנו גם......
    את יאירוש לא עזבתי.....
    בעלי לא אוהב לעזוב אותם ולכן אולי ז לא כ"כ הולך......
  • הפעם הראשונה שנסענו בלעדיה לכמה ימים הייתה כשהיא הייתה בת כמעט 3.5.
    נסענו לחמישה ימים לקפריסין והיא נשארה אצל חמי וחמתי (גרים דלת לידינו).
    היה לי קשה, ממש ממש התגעגעתי אליה. ביום האחרון של הנופש הייתי על הקוצים! רק חיכיתי לרגע הזה של לרדת מהמטוס ולחבק אותה.
    עכשיו מידי פעם בימי שישי היא ישנה אצל החמים שלי (כשאני והבעלול יוצאים)
    ובבוקר היא חוזרת הביתה. כיף לה וכיף גם לנו להיות לבד מידי פעם....

• לא ישנתי מחוץ לבית ולא נתתי את תמר גם, בקושי לכמה שעות

• טוב גם אני פסיכית בנושא עד גיל שנה היא לא נשארה לבד עם אף אחד אולי פעם אחת לשעתיים שלא היתה לי ברירה
    אחרי גיל שנה היא קצת נשארה ביום בגלל בדיקות מרובות שלי..
    לפני כשבועיים היה לי MRI באמצע הלילה והבאתי את אמא שלי אלי ואחותי הם ישבו אצלי מחצות וחצי עד 4 בבוקר וחזרו הביתה לא יכולתי לחשוב על להיות בלעדיה לילה שלם אני מניחה שזה יקרה בגיל מאוחר יותר בעה

• שנהוראי היה בערך בן חצי שנה
    יצאנו שלושה ימים לצימרים בצפון

אוייייייי כמה בכיתי
    נתנו לסבתא (שטיפלה בו יום יום) להיות איתו
    מרחוב ליד הדמעות צפו בעיניים
    מחיתי וניגבתי
    ואז שהשער החשמלי נפתח
    פרצתי בבכי איום

• לילה אחד ישנתי בלעדיה שהיא היתה בת חצי שנה.
    בת דודה של בעלי התחתנה בקריית שמונה ולא רציתי לקחת את איילה איתנו, כי הנסיעה היתה ממש ארוכה, אז אחרי החתונה נשארנו לישון שם ולקראת הצהרים שלמחרת חזרתי אליה בגעגועים נואשים!!!!!!!!

מה אני אומרת על זה?
    אם הילד מרגיש בנוח ובכיף אצל אותו אחד שמשאירים אותו שם, אז פעם ב... לעיתים נדירות, מותר :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה