היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלינו גן פרטי אז הגן פעל כל הזמן הזה. בעלי היה איתה בבית יומיים ויום אחד היינו בפיקניק ביחד אז לא ממש הרגשתי מעמסה עם הקטנה.
אני לא כי בעלי בשלישי חוזר לעבודה
אלה, גם אצלנו הגן פרטי, אבל לא רק שאין גן כבר שבוע, הם הגדילו לעשות ולקחו גם את יום שלישי חופש!!!!
גם אני שמחה אצלי היא הייתה שבועיים בחופש ולהיות איתה כל היום בחודש תשיעי לא קל חחחחח
מבסוטה בהחלט!
היה חופש כייפי בתוספת שלושה ימים לפניי שהיתה חולה...
נגמרו לי כבר הרעיונות החברים והמקומות- בהחלט הגיע הזמן לחזור לשגרה!
חולה על המרוקו הקטנה הזו היה כייף וטוב שרואים את הסוף.....חחחחח
לי החופש בא טו אוב ובתור גן פרטי גם אני לקחתי את שלישי כחופש ( זה חלק מהימי בחירה שניתנים לגנים פרטיים) הדס איתנו תמיד - אבל היא תמיד איתי כך שזה לא הפריע יותר מידי . מה שגם , שיפצנו את הגן אז לרוב היא היתה אצל הוריי או שהייתי איתה שם ואז ירדה ממני המעמסה ועכשיו אנחנו באילת (המשפחה של בעלי גרה פה) אז היא מבלה פה בטירוף - בבתי מלון וזה
רן בגן של עירייה והיה להם חופש שבועיים ולפי מה שאני יודעת הם חוזרים יום רביעי רק. היה מתיש ומעייף בעיקר כי אני בתחילת הריון וכל ביום זרוקה מעייפות.
היא עדיין איתי בבית
היא הייתה איתי בבית מחר היא נכנסת לגן, יום הראשון שלה
מי שכבר מחכה שמיקה תחזור לגן, זה בעלי היקר והתשוש...