שאלהלהלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנטת מתי התגלתה לתת תה לילדודס ?
    ואיזה תה ומה שמתן בו ?
    תודה לעונות
8 תגובות
עמוד 1
  • נתתי תה בגיל שנה וכמה חודשים כשהיתה מצוננת ...
    שמתי בו תיאון רגיל וטיפה דבש

ככה ברגיל אני לא נותנת הרבה תה .. רק שהיא רואה ששותים אז בא לה גם לשתות כמו הגדולים
    או כשהיא מצוננת

• האמת שאף פעם לא נתתי יותר נכון ניסיתי והוא לא אהב אף פעם. הייתי קונה את התה שומר של הילדים ונותנת את זה החל מגיל 7-8 חודשים נראה לי וזהו..
  • אני נתתי תה שומר מגיל 9 חודשים,
    והילדה פשוט התאהבה.

עד היא שותה את התה הזה בכמויות מסחריות.
    אני שומה רק את התיון, בלי סוכר.

בנוסף, כשהיא הייתה חולה הייתי עושה לה תה קמומיל מתוק,
    והיא הייתה בולעת אותו.
  • אף פעם לא נתתי לה תה, כי אצלינו אף אחד לא שותה תה...
    היא אוהבת שוקו - כמו אמא שלה

• אצלנו אין תה ואין שוקו- היא לא אוהבת

• התחלתי לתת מגיל שנה בערך.
    אני נותנת בעיקר בצהריים, כשאני רוצה להרדים אותו לשנ"צ אבל הוא אחרי ארוחה ולא צריך דייסה, אז סתם משקה חמים ומתוק בשביל להרדם...
  • משתדלת לא לתת סתם ככה
    שלא יתרגל לי למתוק.

שלא מרגיש טוב נותנת תה חלש עם מעט דבש ולימון
    וגם זה מגיל שנה ומעלה

• ניסיתי לתת פעם אחת תה שומר והיא לא אהבה כול כך סביב שנה וזהו עד היום לא ניסיתי שוב (בת שנה וחצי כיום) ועדייף להרגיל לתה ירוק מאשר לתה הרגיל הוא לא הכי בריא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה