דימומים קלים בשבוע חמישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה נורמלי בנות? מהבוקר אני עם כאבים חזקים שמורגשים בעיקר בבטן התחתונה ובגב התחתון ובניגוב שמתי לב להפרשות דמיות אבל חלשות מאוד. לא דם אדום ולא בכמות גדולה..
13 תגובות
עמוד 1
  • דימומים יכולים להיות תקינים בהריון,
    כתוצאה מהשתרשות הביצית ברחם.

בהריון של מיכל היו לי דימומים בשבוע 5, 10 ו-12
    אבל לא דימומים חזקים,
    אלא הפרשות חומות - כמו אלו שאת מתארת.

לרוב זה תקין,
    אבל בהתחשב בהודעות הקודמות שלך בנושא,
    הייתי הולכת לבדוק מחר על הבוקר.

בהצלחה ועדכני!!!
  • לי לא היו דימומים. מקווה שהכל בסדר וליתר בטחון נראה לי שכדאי לבדוק את זה

• מאמוש עדיין לא בירכתי אותך, אז מזל טוב!!!
    הפרשות דמיות יכולות להיות תקינות לגמרי בהריון, אבל בכל מקרה
    הייתי הולכת לבדוק בשביל השקט הנפשי...
    שיהיה לך המשך קליל ותקין!!!

• זה לא הפרשות חומות,זה אדום..

• בובה לא רוצה להלחיץ אבל כשזה מלווה בכאבים חזקים גשי לבדוק.
    דימום בתחילת הריון שכיח אבל לא עם כאבים חזקים.

תעדכני

• אוף אני בלחץ על סף דמעות. קראתי כבר את כל התגובות שמצאתי בגוגל לערך דימום שבוע 5-6..
    אני לא יודעת מה לחשוב והשבוע פעמיים הייתי במיון ואני לבד עם הילד בבית ובעלי בעבודה,הוא עובד במלון ואין אצליהם חופשות בחגים. לא רוצה אפילו להתקשר ולהלחיץ אותו.. מעדיפה להמתין קצת ולראות אם זה מתחזק כי בינתיים זה דימום אדום בניגוב. התחתונית נקייה לגמרי ואין שום הפרשות מוזרות. רק בניגוב בלבד. ויש כאבי מחזור ולחץ בגב.. הכאב שהיה בגב נרגע..
    במיון הרופאה האחרונה שראתה אותי אמרה שאין תחילת הריון בלי התכווצויות וכאבים כי מבנה הרחם משתנה וזה אמור להכאיב.. אני ממש יושבת על ביצים עכשיו. ביום שישי יש לי בדיקה אצל הרופאה שלי בקופת חולים. אני אנסה להמתין לה ולא ללכת למיון כל עוד אין דימומים חזרים וכאבים בלתי נסבלים.
  • לא התכוונתי להלחיץ

• מקווה לטוב

• כבר כתבת פה על כאבים לפני כמה ימים
    ועכשיו דימומים ...
    אני מציעה לך להיבדק ...
    גם אז הצעתי לך כי הרופאה שלך אמרה לך שאם יש כאבים ללכת - הלכת?

• היי מיכל. הלכתי באותו היום וקיבלה אותי רופאה אחרת שדווקא הרגיעה אותי מאוד. אמרה שהעובר גדל משניים לשישה מ״מ. ואמרה שבבירור היא רואה שהכל תקין והכאבים זה חלק מהתופעות. היא טענה שאין תחילת הריון בלי כאבים כי מבנה הרחם משתנה ויש הורמונים רבים שמשפיעים על רגישות וכאבים גם ברחם. הדימומים אצלי ממשיכים כרגע אבל לרוב רק בניגוב עם הכתמה ממש קטנה על התחתונית. אין דימומים חזקים בכלל אז אני מתפללת שזה ייפסק מעצמו. שיכנעתי את עצמי לא לנסוע למיון כי לעזור הם לא יעזרו לי עכשיו,וסתם אני אתעייף. יום שישי יש לי ביקור אצל הגניקולוגית הקבועה שלי ואיתה אני אדון בכל בעיית הדימומים והכאבים.
  • יקירתי, תשתדלי לנוח, לשתות הרבה ולא להרים דברים כבדים בכלל.
    תתקשרי מחר לרופאה על הבוקר ותתייעצי לגבי הדימום, אל תחכי ליום שישי. עד כמה שידוע לי הפרשות חומות זה בסדר, אם זה אדום כדאי לבדוק.
    עדיף לשמוע מהרופאה שזה בסדר ותקין מאשר שתחכי בדאגה עד יום שישי.
    שיעבור המשך הריון תקין וקליל
  • כן אעשה זאת מחר.. תודה רבה
  • לי היה דימום בשבוע 7 בערך
    והכל היה בסדר

בכל מקרה אני הייתי הולכת להיבדק בשביל השקט הנפשי שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה