שייגמר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החג הזה!

יאללה שבעלול יחזור לעבודה

6 תגובות
עמוד 1
  • גם אני רוצה לחזור לשיגרה ושרן יחזור כבר לגן..אני בשגעת איתו בבית ותוך כדי החופשה שלו גיליתי את ההריון הנוכחי ואני כל הזמן עייפה ושפוכה ואין לי כח לטפל ברן והוא כל הזמן מצריך תשומת לב כמו כל ילד היפראקטיבי. החופשה הזאת היתה מעייפת ומייאשת ולא נהנתי ממנה בכלל.
  • אני מצד אחד ממש מתגעגעת לשגרה לעבודה.. כן כן ממש ממש טוב לי שם אני פשוטנהנית
    מה גם שביום חמישי יש לי יום הולדת ואני בתקוה ביו כיף בתל אביב עם אמא שלי סבתא שליודודה שלי
    ומצד שני היה לי כלכךךךךךךך כיף נהנינו מלא ע הבנות וביחד... היה בהחלט מספק
    והררת חברה חדשה מדהימה...
  • חח מיטל כ"כ מבינה אותך
    כשאני הייתי בחופשת לידה הייתי מחכה שייסתימו החגים להיות עם תות לבד בבית, באמת לא קל לטפל בבעל + הילדים חחח

עכשיו אני מחכה לחגים בשביל החופש מהעבודה

• לאא שלא יגמרר
    היה כיףף
    עם כל העבודה הקשה בגן והשיפוצים

נהננו גם להיות אצל המשפחה
    והדס נהנתההה בטירוף שלההה
    הייתי ממשיכה עוד סופש בכיף

• אין כמו שיגרה ברוכת עוגות לחם פסטות וכל החגיגה

• חחחחח......
    דווקא בא לי שימשיך חופש עד שבוע הבא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה