שבוע 25+3, הפרשה מוזרה...+ התכווצויות חזקות ברחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום רב,
    אני בשבוע 25+3, עד כה בע״ה הבדיקות כולן תקינות. יש לי שתי שאלות:

1. הבוקר בניגוב נתקלתי בהפרשה ורודה. האם נורמלי או שיש צורך לבדוק? פעם ראשונה שנתקלת בכך במהלך ההריון. מציינת כי בלילה תנועות עובר הורגשו רגיל... (הבוקר עוד לא. התעוררתי לא מזמן...).

2. בשבועיים האחרונים יש לי מס׳ פעמים ביום, בדרך כלל בתדירות לא קבועה, התכווצויות חזקות של הרחם. חלקן כואבות מאוד וחלקן כמעט לא מורגשות (התקשויות של הבטן). בביקור אצל הרופאה בשבוע שעבר אמרה שזה נורמלי לשלב הזה...
    האם תקין גם כשזה מופיע לעיתים מאוד קרובות?? (אתמול: פעם בכחצי שעה. תדירות נמוכה יותר כששכבתי על הצד). מתי אדע שעלי לגשת להיבדק??

הרבה תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כנראה שזה כלום, אך אינני יכול לדעת בוודאות מהי ההפרשה הזו מבלי לבדוק אותך
    2. רצוי להבדק כבר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה