היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי סט חלב וסט בשרי . ויש לי מלאאאאאאאא צלחות . ואיכשהוא, כשבאים אנשים , לא תמיד מספיק לי
12 תגובות
עמוד 1
8 ואם צריך יותר- משלימה עם חד פעמי.
אבל איך 8? יש סט של 6 וסט של 12... ושאלה נוספת - למה כולם קונים סט חלבי וסט בשרי כשאפשר לקנות מזכוכית וזה יכול להיות גם וגם ? נמאס מכמות הכלים שיש בארונות ...
בשרי יש לי האמת כמה סטים ואם צריך אני משלבת בינהם...אבל לשבת יש לי ל-12 סועדים. חלבי אין לי כמעט כלום,בקושי אוכלים חלבי אצלנו ואם כן אז בדרך כלל מסתדרים עם מה שיש או שמוציאים חד"פ
יש ויש סט של 8 (חברת קורל, אם את מכירה...יקר אבל לתמיד)
לנו יש סט בשרי של 6 ואז ראיתי שרק בשטוחות משתמשים יותר אז קניתי 20 שטוחות יפות. וזה חוץ מכל הפלסטיקים שיש עוד 20 בערך.
חלבי יש לי 2 סטים של 6 ומיליון פלסטיקים.
וזכוכית בעיקרון מותר לספרדים, אשכנזים בד"כ לא. אבל כמו שפיתוש אמרה פסיכולוגי זה מוזר לראות צלחת עם חלבי ואח"כ בשרי.
ממש לא דתייה. רק רציתי להגיד שיש חנות באור יהודה ליד הפיראט האדום שמוכרת צלחות של "קורנינג" אם את מכירה ב~30 שקל לצלחת ואז את יכולה לקנות נגיד 12 צלחות מכל סוג ב360 שקל והן יחסית עמידות וטובות בכלליות.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
אני לא דתיה אבל מפרידה כלים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
חלבי יש לי זכוכית שקופה. 12 סועדים בשרי סט של 8 סועדים
את האמת... אם זה אירוח מעל 12 איש אז אנחנו משתמשים בחד פעמי
יש לנו סט של 12 סועדים גם לבשרי וגם לחלבי במידה ויש יותר אורחים, משתמשים בחד פעמי יוקרתי
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים