מתי כדאי ללכת לרופא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזכירה... חסוייה מסויימת (אל תלחצו עליי להחשף, זה לא ייקרה בקרוב... )
    בטא ביום רביעי 478 , מתי כדאי לגשת כבר לרופא? חשבתי שאין סיבה ללכת עכשיו למרות מה שהיה כי גם ככה לא ייראו כלום....

חשבתי לקבוע לראשון הבא, אהייה בשבוע 7+1 סביר? או להקדים בגלל ההיסטוריה?
    דבר שני, יש לי קצת כאבי בטן (אמנם בחג היו יותר בגלל המצות, הם מאוד מאוד נרגעו) יש סיבה לדאגה?
    תודה רבה רבה לעונות
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הייתי מקדימה, השבוע הזה הכי סביר כדי לראות עובר ודופק
    וכאבי בטן (כאבי מחזור) בשלב הזה זה בסדר גמור!
    שיהיה לך המשך הריון קל ותקין!

• אני רציתי בעצמי ללכת בשבוע הבא, אבל לצערי הרופא שלי כ"כ עמוס, שיהיה לי תור רק ב - 25/4..

עדיף לסיים 6 שבועות מלאים כדי לראות דופק.. אחרת סתם תכנסי ללחץ

• לי יש היסטוריה של הפלות, בגלל זה מהירתי ללכת לרופא פרטי מומחה ברגע שנודע לי על ההריון, הייתי כבר שבוע 5+ משהו...ראו שק + כתם
  • היי אני ואת ממש באותו השבוע.. וגם אני התלוננתי כל החג על כאבי בטן. אני כבר ניבדקתי בהית חולים עקב כאבים וראו שק ועובר גודל 6 מ״מ.. ביום שישי הקרוב אני הולכת לרופאה שלי שתבדוק שהכל תקין ואם יש התפתחויות טובות אז אני אפתח יומן מעקב הריון אצלה. בהריון הראשון שלי עם רן ניצפה דופק כבר בשבוע השישי.. אז אני מקווה שגם זה יהיה ככה..
  • אל תמהרי לבדיקת דופק, אני למזלי הלכתי בשבוע 9 ותיקנו לי ל8 וכבר היה דופק
    הלכתי כי שמעתי על הרבה שהולכות מוקדם ואז נלחצות כי אין דופק !
    נדמה לי ששבוע 7 דווקא סביר !
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• סביר 7+1
    מקווה שזו מי שאני חושדת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה