הזמנת לידה של תאומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חושבת ללכת ביום שישי לעשות קנייה לקראת הלידה של התאומים למרות שיש עוד זמן.... אבל החשש מלידה מוקדם קיימת.
    לא שמרתי כלום חוץ ממיטת תינוק.
    אז ערכתי רשימה של דברים מינימאליים שצריך עבור התאומים, מקווה שלא החסרתי דבר. הרשימה היא סה"כ ולא עבור כל תאום.

*עריסה אחת מיד שרה
    *מצעים לעריסה (4 סדין, 2 שמכות דקות, 2 שמכות מעבר/עבות, 2 מגן ראש)
    *4 סדינים למיטת תינוק
    *2 סלקל
    *עגלת תאומים +מזרונים
    *אמבטיה
    *חיתולי בד וטטרה
    *10 חזיות ורגליות בצבע לבן ותכלת
    *4 חליפות ראשונות (עבות או מעבר אם יוולדו ביולי או לפני)
    2 חליפות לברית
    6 גרביים
    מברשת שיער רכה
    4 מגבונים לחים של אוונט או האגיס
    2 טיטולים NB
    משה לטוסיק ו\או טלר
    2 מוצצים
    אלכוהול 70%
    מקלוני אוזניים לתינוקות
    מספריים קטנות
    מובייל לעריסה
    2 צעצועים (בטח נקבל עוד משחקים)
    רפידות הנקה
    ספר שחור-לבן-אדום
    אוניברסיטה/משטח פעילות

נראה לי שזהו. לגבי שידת החתלה - נראה לי מיותר כי אפשר להחליף במיטה, על הספה וכ"ו. לאחסן בגדים אפשר בארון.
    תיק לעגלה בטח יתנו כמתנה או שכדי לקנות בכל זאת שיהיה?
    צריך רק לחייך!
18 תגובות
עמוד 1
  • מברשת שיער נראה לי מיותר...
  • מקלוני אוזניים זה בשביל איזור הטבור

סבון לעור ושמפו יתנו בטוח כמתנה.
    צריך רק לחייך!
  • לדעתי תקחי 2 עריסות מיד שרה כי זה מותאם לפי משקל ואם את שמה את שניהם יחד אז זה יהפוך די מהר למשקל של תינוק בן 3 חודשים...תבררי...
    כדאי גם 2 ספרים שחור לבן אבל גם אותם נותנים בחבילה של הסופר פארם. את בטח תקבלי 2 חבילות אז יהיו לך 2.
    לברית כדאי לקנות ויטה מרפן ונובימול וצריך גם חיתולי בד.
    בקבוקים ותמל או משאבה מיד שרה כי נראה לי יהיה סיוט להניק כל היום (אני עם אחד הרגשתי שכל היום אני מניקה אז 2...)
  • סל כביסה- נראה לי שעם תאומים הסל מתמלא מהר.
  • צעצעוים ומובייל חייב? את תקבלי מלא מלא מתנות...
  • אוקיי לקחתי זאת בחשבון.

יש עוד עצות?
    משהו חסר? מיותר?
    צריך רק לחייך!
  • אני ממליצה לך לקנות עוד מיטה ולקחת 2 עריסות.
    לא חושבת שזה נוח להם לחלוק מיטה אחת, גם אם הם ממש קטנים.
    10 חזיות ורגליות זה מעט מידי

• תודה. בתור התחלה 10 חזיות ורליות יספיקו. אני חושבת לקחת קצת חזיות ורגליות מבית החולים
    צריך רק לחייך!
  • שמן לרחצה, אמול או יש עוד אחד, לא זוכרת את שמו
    ויטמין D
  • אמול (מגיע עם לחצן) או בלנאום
    סליחה על השאלה, אבל ממתי אפשר לקחת חזיות ורגליות מבית חולים
  • מה זאת אומרת 'לקחת מבית החולים'?
    או שלא הבנתי נכון בכלל....

• אצלי הן ישנו שלושה חודשים ביחד

• כמה צריך חיתול בד פלנל וטטרה? ואיזה עדיף.
    התכונתי שבתוך בית חולים יש חנת של תינוקות מקסימום אפשר לקנות שם עוד חזיות ורגליות
    צריך רק לחייך!
  • אילנה! תאומים???
  • כן תאומים בנים
    אאאאאאאאאאאאהההההההההההההההה
    תודה!
    צריך רק לחייך!
  • בגדי בייסיק תקני יותר.
    חוץ מזה צריך גם אבקת כביסה ומרכך.
    לגבי מובייל וצעצועים - בהתחלה אל תקני בכלל (ממילא בחודשיים שלוש הראשונים אין לזה שימוש) שווה לחכות אולי יביאו מתנה.
    תבדקי את ענין הטרמפולינה - אחרי האכלה לשים שם להוציא גרפסי במקום להחזיק על הידים (ואז הידים שלך פנויייות לתינוק השני). (אני לפעמים משתמשת בכרית הנקה לזה כי אין לי טרמפולינה)
    לגבי תיק החתלה - צריך תיק מאד גדול (אל תשכחי שכמעט הכל הולך להיות כפול) אז לשם ההתחלה אני ממליצה לך להשתמש בתיק גב פשוט ולראות האם מישהו יביא לך תיק במתנה (בהתחלה ממילא לא יוצאים הרבה מהבית), אח"כ אם לא מביאים אפשר לקנות תיק גדול.
    האם יש לך מנשא? זה יכול לעזור (אחד במנשא השני את מטפלת).
    תקני 2 סוגים שונים של מוצצים (לדוגמא אחד אוונט והשני מאמ) שלא תהיה לך בעיה עם שיוך המוצצים.
    האם התאומים זהים? אם כן להתחלה היתי ממליצה לך לקנות גרביים ב 2 צבעים - האחד תמיד ילבש צבע א' והשני צבע ב'. עד שתתחילי להבדיל בינהם.
  • תודה. רשמתי לי.
    צריך רק לחייך!
  • לי יש חיטולי טטרה הן נירדמות עם זה אבל בהתחלה היה לי בטח 16 לכל הפליטות וכו'.

ליבי צודקת לגבי התיק צריך תיק גדול את צריכה בפנים כפול דברים.
    לי היו 2 טרמפולינות זה היה הצלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה