היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני זוכרת שסיפרתן שהיתה לכן ציסטה אחרי הזרקת ההורמונים.... בקיצור העלו לי מינון וזה מה שיש לי עכשיו! איך זה עבר לכן? הביאו משהו? זה עצר את רצף הטיפולים? תודה ובהצלחה!!!
12 תגובות
עמוד 1
חודש המתנה.. במקרה שלי נתנו לי גם גלולות באותו החודש והמחזור אחרי פשוט "שטף" אותה החוצה..
טל- האם בהזרעה או הפרייה הייתה לך הציסטה? והפסיקו לך את הטיפול...?
בעקבות הטיפול ההורמנלי בהזרעות היו לי ציסטות-הרופא אמר שזה לגמרי נורמלי בגלל ההורמונים (גונל). בIVF לא יצא לי לבדוק-כי לא היה רצף של טיפול בהורמונים (אבל לפי ההרגשה נראה לי שגם אז היו.. הייתי נפוחה מאוד ולחץ והציק לי בבטן התחתונה..ובטח ובטח עם כל הגונל שדחפתי לגוף..)
הבנתי אותך...
נבהלתי לרגע וחשבתי שאם יש ציסטות בהפרייה מבטלים את הטיפול לגמרי
לי נתנו גלולות , ומאד עזרו לי הצ'יסטות נעלמו, אצלי בגלל צ'יסטות הטיפול נכשל , אז חיכינו שאני שוב אקבל מחזור לאחר גלולות בשביל להתחיל טיפול חדש.
/]
אוקיי תודה בנות חודש שעבר עשיתי חודש המתנה אבל בלי לדעת שיש ציסטה והשבוע באולטרסאונד ראיתי את הציסטה. הרופא באופן מוזר רוצה שאזריק שוב... לכמה זמן הביאו לכן גלולות?
ממוש לי הייתה ציסטה פעם אחת בסבב של הזרעה, אבל עשינו בכל זאת כי היא הייתה ממש קטנה. חודש אחר ( שניהם עם הורמונים) הייתה ציסטה גדולה ועשיתי חודש חופש. הציסטה עברה מעצמה, לא לקחתי כלום. אז לא הבנתי - את עושה טיפול למרות הציסטה?
גלולות לחודש אחד בלבד - עד המחזור הבא. אבל זה אומר-חודש המתנה..
לי נתנו גלולות לשבועיים בלבד. בהצלחה מותק.
/]
טוב לא ברור למה לי לא אמר כלום על גלולות... אני מקווה שהוא יודע מה הוא עושה... ג׳יסי רשמת שכשהיתה לך ציסטה קטנה הרופא כן אמר לך להזריק... זוכרת מה הגודל היה?
אני לא זוכרת בדיוק אבל זה היה במילימטרים, אחר כך כשכן דחו טיפול היא הייתה 4 ס"מ. אולי 30 מ"מ.....
בכל מקרה לא הזרקתי! אני מעדיפה לא להסתכן ולחכות שהציסטה תעלם לחלוטין לפני שמכניסים עוד הורמונים שינפחו אותה, אין מה למהר. הרופא המחליף של הרופא שלי אמר שלא יתן הפניה כי היא גדולה וכשהרופא שלי חזר הוא אמר שכן אזריק כי חבל לפספס טיפול שלישי לפני הפריה. אני מעדיפה לחכות אז עוד חודש עוד חודשיים אין מה למהר.... עם כל הרצון העז שלי להריון, עדיף שזה יהיה בדרך בטוחה. תשימו לב שהד״ר בפורום ענתה לכולן ודילגה על התשובה לשאלתי ורשמתי נתוני בדיקות, אולי לא רצתה לענות כי אולי לא כדאי להזריק עם ציסטה. בנות תודה רבה על השיתוף :)