אומנם אני לא פעילה כאן הרבה אבל רציתי לשתף ולהתייע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

ראשית חגי שלנו אוטוטו חוגג שנה וואו איך השנה טסה לה מהר...........
    מפסח החליט כי די נמאס לו ממטרנה ודייסה
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב לחגי על היומולדת הקרב, כעקרון גם אצלנו נווה אוכל במשך היום אוכל רגיל ורק לפני השינה (ולצערי גם במהלכה
  • ב"ה

רותי את כ"כ צודקת שחבל"ז!!!! והקטע שהכי מעצבן אותי שכמה שאני מנסה להסביר לו שזה חשוב הוא ממש מזלזל!!!!
  • מזל טוב לחגי וואי שנה איזה מהר.... וגם אני ממליצה על הספר
    אצלי היא יונקת ארוחת בוקר סביב 10 ואז סביב 14 צהרים סביב 17 פרי או תלוי כמה היא אכלה קודם.. סביב 19:00 ארוחת ערב מקלחת 20 הנקה ולישון ...
    ובקשר לבעלך אתם צריכים לשבת ולעשות תאום ציפיות בחינוך הילדים אחרת זה לא יהיה טוב /קל בעתיד ילד יודע לזהות נק' חולשה אצל ההורים אתם צריכים להיות יד אחת בכל הדברים האלו...
    להחליט על אזהרות עונשים ובטח ובטח לא חומרי ניקוי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה