אז ככה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אז ככה עידכונון....
    הייתי היום אצל הרופא וכמו שחשבתי עלינו שלב, קבלתי גונלf להזריק החל מהיום ועד ליום ראשון הבא, ביום שני לעשות מעקב זקיקים ולראות מה מתרחש.

בעיקרון הרופא הציע ע"מ להגדיל את הסיכויים אז לבצע גם הזרעה+השבחת זרע...
    מה דעתכן האם לנסות כבר החודש או לנסות חודש אחד רק גונל?

אני באיזשהו מקום כבר בעד להתחיל ושזה יקה כבר....בע"ה
    רק אציין כי הזרע של בעלי תקין לחלוטין...
10 תגובות
עמוד 1
  • היי אני הכי בעד להתחיל
    לא חבל סתם לבזבז חודש שבו את מזריקה הורמונים בלי לעשות משהו מעבר?

אני מציעה לך לעשות הזרעה בשילוב עם הזריקות.. וכמובן השבחת זרע.

בהצלחה

• גם אני באותו שלב! והייתה לי את אותה התלבטות והרופא המליץ באמת שאם עוברים את כל הזריקות האלה עדיף להגדיל סיכויים ולעשות הזרעה

איזה מינון קיבלת?
    מי הרופא?

שיהיה לנו המון המון בהצלחה!!!!!
  • היי בנות,

מורני עשית לי שכל...דברתי עם בעלי והסברתי לו שבאמת חבל..הוא פחות התלהב מהעניין אבל זה מה שיש....

מיטלוש אני מטופלת בחדרה, קבלתי גונל 75 למשך 6 ימים ואז מעקב זקיקים...
    התחלתי היום עם הזריקות, מתי את מתחילה??

המון הצלחה לכולנו!!!
  • גם בעלי לא התלהב מהעניין של הזרעה ! מה יש להם נגד זה??
    :)
    אני מחכה לקבל מחזור ואז מתחילה במינון 50...

איך הייתה הזריקה הראשונה?
  • בעלי אמר לי שהוא לא רוצה שיהיה לו ילד מבחנה ושזה מוגזם שכל התהליך כולו לא יהיה טבעי,,,ממש התבאס
    היום הזריקה הייתה ממש בקטנה..כמעט שלא מרגישים כלום,את האוביטרל הרגשתי יותר...
    ממש לא ביג דיל אל תחששי
  • ממוש אני חושבת שזה נכון אם כבר להזריק אז לעשות את כל הפרוצדורה. לבעלך קשה עם זה כי הוא מסתכל מסביב ורואה אנשים "מכניסים" את הנשים שלהם להריון בלי למצמץ והנה הוא פה לא מצליח... זה פוגע באגו הגברי.., אבל אין מה לעשות, כמו שאני בהתחלה אמרתי לבעלי - כשהילד יבוא זה ממש לא יעניין אותך איך בדיוק הוא הגיע

• יסמינוש ממש ככה הסברתי לו שלא מדובר בילד מבחנה באמת...חחח
    וכמו שאת אומרת שבאמת ניפגע לו האגו כנראה...באסה בעשבילם אבל אין לנו הרבה ברירות,נכון?
    ממש קשה לי להירדם הלילה עם ההתקדמות המשמעותית הזו ...מלא מחשבות:))
    תודה לכולן על התגובות
  • חייבת לציין משהו שממש מפריע לי

קצת לא מיתחשב להגיד "ילד מבחנה" בפורום הזה

במצב שבו אני אישית ולא רק אני עוברות והולכות לעבור טיפולים קשים שיש כן אנשים שמגדירים את זה "כילד מבחנה" { ביטוי ממש מגעיל לדעתי ...}
    זה נראאה לי ביטוי כזה לא יפה...........

אני חושבת שיש מקום להיתחשב בבנות אחרות שעוברות דברים קצת יותר קשים

• מסכימה עם אוראל
    הרגשתי אותו הדבר...
  • אוראל ולולי ממש לא היה פה בכוונתי לפגוע בכן ואני מקווה שאתן יוצאות מנקודת ההנחה הזו.
    סיפרתי את אשר נאמר ביני לבין בעלי באמת מבלי לתת את הדעת יותר מדי, אלא פשוט המילים זרמו לבד..
    בכל מקרה כפי שרשמתי שכך בסה"כ בעלי חשב כתוצאה באמת מהקושי בהתמודדות, הרי כולנו נעשה מה שצריך לעשות , והמטרה במקרה הזה מקדשת את האמצעים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה